Asa e viata, nedreapta, si nu tine cont de ratiune.
La celelalte intrebari nu iti pot raspune, deoarece eu iau moartea ca pe un eveniment inevitabil, si de ce nu cat mai fericit, pentru ca, vezi tu viata e nedreapta, iar cand mori poti spune ca ai terminat cu problemele, ce va urma nu stii, poate fii bine poate fii rau, poate sa nu fie nimic, dar tot acolo ajungi, fie la 20 de ani fie la 90 de ani, nu stiu, eu unul iau moartea ca fiind ceva pozitiv, traiesti si mori cand ti-ai atins scopul in viata, poate cei 2 si-au atins scopul in viata si de aceea au murit, acum nu stiu e doar opinia mea, si probabil multi au o alta opinie, dar eu zic ca e cel mai bine sa gandesti asa, acum fiecare cu alegerile lui.
Si probabil da, acolo unde sunt acum sunt fericiti si impreuna, eu zic ca e un sfarsit frumos, sa mori alaturi de persoana iubita.
In general, mor oamenii batrani. Dar se mai intampla si nenorociri. Si din nefericire, accidentele rutiere sunt extrem de frecvente. Daca mergi des cu masina, riscul de a fi implicat intr-un accident e destul de mare. Cand faceam scoala de soferi, imi aduc aminte ca era un taximetrist sa intre in noi cu masina. Si eram cu instructorul alaturi... Nu mai spun ca multi se urca beti la volan si-ncep sa ia la rand toti copacii.
"Unde e Dumnezeu?" juca poker nu era atent. auzi la el unde era dumneazeu. daca ar exista unul, nu da el 2 bani pe copii care sunt mulestati de pedofili sau oameni care ar trebui sa aiba incredere, nu da 2 bani pe aia din Africa, de ce ar da 2 bani pe prietenii tai sau pe mine / tine si oricine altcineva. vorba aia "dumneazeu nu exista, si daca ar exista ar fi un rau neimaginabil ".
Tocmai! Ca El ar trebui sa fie bun, nu sa provoace nenorociri!
"Dar de ce Dumnezeu alege sa ia numai tineri, cu tot viitorul inainte? Ce vina aveau ei?"
Sincer nu stiu, Dumnezeu stie, desi pare incorect poate nu e chiar asa.
"Oare, atunci cand mori, se termina tot? Sau mai e ceva? Oare ei sunt tot impreuna acum?"
Nu cred ca se termina tot, mai e ceva o eternitate, si da mai sunt impreuna, dar nu ca si cuplu, acolo relatiile sunt ceva diferit presupun.
Asa incepe totul cu "presupun" si mai ai putin si inventezi si tu propria religie. dupa ce ca doar presupui mai bagi si altuia pe gat. tipic voua
Nu inteleg care e problema ta! Nu inventez nici o religie! Lasa-ma cu aberatiile tale!
Ma refer la relatiile de cuplu cum sunt intelese aici, adica in traducerea ta, act sexual.
"Nu inteleg care e problema ta! Nu inventez nici o religie! Lasa-ma cu aberatiile tale!" esti aeriana sau ce ai? nu iti spuneam tine asta, ii spuneam lui Sebaschan. cat despre "El ar trebui sa fie bun" da, daca ar fi existat ar fi trebuit. de aia ma enervbeaza prostia religiosilor cu "dzeu e bun, multumestei pentru bunatatea lui " care bunatate? ca mor oameni degeaba? ca exissta atata rautate si nenorocire in lume? si daca ii faci prosti vezi domne sunt eu nesimtit. ce sa zic
Nu aia era "punctul culminant". ar trebui sa iti tii presupunerile pentru tine, nu sa ii le zici si la altii pentru ca multi le iau drept de-a bune sau adevarate.
Era vorba de relatiile conjugale, am zis ca dupa viata asta, presupun ca relatiile conjugale nu vor mai exista.
Hei. Nu-mi aparusera atunci raspunsurile lui Sebaschan. Imi cer scuze!
Condoliante pentru priederea personelor dragi tie! Viata are suisuri si coborasuri din pacate unele sunt extrem de bruste si drastice ca acesta intamplare. Imi pare rau sa te dezamagesc dar Dumnezeu nu alge numai tineri. Zilnic mor mii de persoane de pe fata pantulti de diferite varste si din diferite cauze! S-ar putea su nu avut vreo vina. Dumnezeu e intotdeauna corect in cee ca face ciar daca de multe ori nu pare asa. :-\ Depinde de ce crzi tu la intrebarea asta. Unii zic ca daca mori nu se termina tot si ca incepe o alta viata mai frumoasa in viata de apoi. Insa altii zic ca viata se termina dupa ce mori. S-ar putea sa mai fie sau nu impreuna depinde de cum vezi tu lucrurile astea. Spaer ca parerea mea nu te-a jignit cu ceva.
O intrebarein ce cauza au murit prietenii tai? Conducea vreunul masina cu viteza mare?
Aveau 18 si 21 ani. Accidentul de pe DN1, nu aveau viteza, dar au intors neregulamentar si au fost loviti din plin. Au murit pe loc.
Draga Jully o sa-mi spun si eu punctul de vedere,nu de alta dar vad cum lumea se indeparteaza usor, usor de la Cel care a murit pentru ei.
Dumnezeu e peste tot Jully,n-ai de unde sa stii ce-a vrut sa faca pentru simplu fapt ca nu esti El.
Cel mai important e sa-ti pastrezi sufletul curat! Roaga-te ca Domnul sa-ti lumineze calea si vei vedea lumea usor usor cu alti ochi,nu-ti pierde credinta,uita-te in jur,uita-te ce ni se prezinta,uita-te cum suntem manipulati,uita-te ce ni se arata la televizor,uita-te ce se promoveaza si vei vedea ca TOT ESTE RAU,NIMIC DIN CE VEZI IN JUR NU ESTE HRANA PENTRU SUFLETUL TAU,DACA O SA CONTINUI SA CAUTI RASPUNSURI IN JUR VEI FI SI MAI CONFUZ(A),CAUTA IN TINE CAUTA!
Lumea se indreapta singura catre moarte! Toti cei care iau in ras numele LUI,nu te ajuta cu nimic,ei doar simt neovia aceasta,inexplicapila,probabil inconstienta,gandeste-te putin,ce-ar cauta ei aici in rubrica RELIGIE daca nu i-ar interesa DUMNEZEU? Nu cauta raspus in ceea ce-ti zic ei, cauta in tine! CEre DOMNULUI sa-ti arate calea, si crede-ma ce vei vedea in jur va fi doar curvasa*eala, minciuna, prefacatorie! uite ce-au facut ei fara DUMNEZEU!
Dumnezeu e in inima ta! pastreaza-ti inima curata!
Meme10Memu întreabă:
RAY întreabă: