Pentru ca Adevarul e intotdeauna simplu si nu se poate interpreta, pe cand Minciuna, are multe fete.
Alege tu!
Orice text scris se poate interpreta, deoarece sensul il confera cititorul cand il citeste, nu e musai dupa cum vroia autorul. Pana si textele de drept, care sunt scrise pentru a fi cat se poate de clare si univoce, sunt multi-interpretabile, de-aia exista interpretari consacrate ale cuvintelor si frazelor din constitutiile multor state.
Adevar graita-i.Chiar si teoriile asa ziselor stiinte exacte, sunt de multe ori interpretabile.In fond, datorita si acestei calitati am evoluat ca specie.
Pentru ca oamenii iau doar ce le place din ea si atunci o interpreteaza dupa bunul plac.Pentru a putea fi inteleasa trebuie studiata pe subiecte si analizat toate versetele cu privire la subiectul respectiv, nu doar cateva. 2Timotei3:16
Pentru ca niste unii care fac 10 ani de teologie nu sunt ascultati in sfanta biserica si altii care fac religia in bar sunt cei mai destepti : la sectanti n-ai vazut ca si femeile pot sa faca o slujba?
Da astia care fac teologie 10 ani nu studiaza biblia, ci,,,sfanta traditie,, care e facuta tot de ei, iar ceilalti studiaza biblia si nu prea conteaza unde,exemplul valdenzilor in munti, in catacombe etc dar ei nu numai au predicat ci chiar si-au dat viata pentru credinta lor; si in fata lui Dumnezeu nu conteaza cine, ce esti bogat, sarac, femeie sau barbat in ISUS suntem egali
Ce secta esti?
Buna,
Pentru ca oricine cauta sa o inteleaga prin prima cuvintelor, dar sunt putini aceea educati, iezuiti sau cu carte, ca sa treaca dincolo de cuvinte.
Pentru ca in Biblie totul este transmis prin pilde, iar noi trebuie sa deducem ce a vrut sa spuna Dumnezeu.
Evrei prosti? pot sa zic si eu atunci-ateii sunt prosti care o sa ajunga in iad.no?
Fiindca ca e un produs al imaginatiei umane, iar fiecare om poate interpreta in felul lui intelesul bibliei.
Pai, oameni aceia au fost inspirati de Duhul Sfant, Dumnezeu le arata imagini, si eu scriau cum stiau ei, adica gen, i-o aratat la Iov, ca pamantul pluteste in spatiu si acu 3500 de ani nu se stia asta(atuncea o fost scrisa cartea lui), si a zis ''El tine pamantul pe nimic'', sau tot acu 3500 de ani tot in cartea lui scrie ''Pamantul de unde iese painea este rascolit inantr-ul lui ca de foc''- aicea se refera la magma din pamant, si noi am aflat asta abia in sec XX, scriau cum stiau ei saracii...
Deja m-am saturat de "stiinta biblica" pe care o oferi...
http://rationalwiki.org/wiki/Science_Confirms_the_Bible
sau
http://rationalwiki.org/......eknowledge
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: