Pentru a putea sa te apropii de Dumnezeu este important să studiezi Biblia și să aplici ce înveți. Vei fi mai fericit.
Daca vrei sa te apropii de Dumnezeu, este bine. Daca vrei fix opusul, nici n-are rost.
Pentru ca ai da dovada de ignorata sa te declari crestin/a fara sa citesti Biblia pe care, teoretic, se bazeaza crestinismul. Partea nasoala e ca sunt multi care sustin Biblia, cred in Biblie, dar nu au citit-o. Partea si mai "nasola" e ca majoritatea care au citit-o(fara a fi "invatati" cum s-o interpreteze la scoli de teologie sau la biserica...cu alte cuvinte, folosindu-se doar de propriul creier) au devenit atei, deisti sau agnostici.
In fine, ca sa raspund mai clar la intrebare, daca esti crestin/a, e bine sa citesti Biblia ca sa nu sustii o religie fara sa o cunosti. Daca nu, parerea mea e ca iti pierzi timpul citind-o. Doar daca nu cumva esti antiteist/a, caz in care, din nou, e recomandat s-o citesti pentru ca e cam greu sa contrazici ceva ce nu cunosti.
Cine a zis că-i bine s-o citim?
Hai să-ţi dau totuși un răspuns.
Din punctul meu de vedere, o poţi citii ca să vezi diferite situații sadice sau să vezi cum Iehova se roagă de oameni să-i devină sclavi.
Sunt satanistă :]
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: