| hypothesis a întrebat:

De ce este de mirare ca Iisus a mers pe apa avand in vedere ca era un zeu/semizeu deci avea puteri supranaturale?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca e de mirare pentru cei care nu cred in basme. Daca el putea merge pe apa, noi de ce nu am fi capabili? Da, era supraom. Cei care fac magie incerc sa imite prin smecherie acest lucru. Nici ei nu pot sa realizeze acest fenomen. Toata povestea asta cu mersul pe apa vrea sa arate ca el, Iisus, poate ce nu putem noi. Prin manipularea asta ajungem sa ne simtim josnici si incapabili de nimic in fata lui. Asa ca mai bine nu ne lasam convinsi si ramanem indiferenti pentru ca e un lucru nesemnificativ. Pana la urma, cui i-ar pasa daca a mers sau nu pe apa.

| IvanMihai a răspuns:

Ai determinat ca era un zeu dupa faptul ca avea puteri supranaturale?

| hypothesis explică (pentru IvanMihai):

Nu e relevant asta. Eu vreau sa fac referire la faptul ca majoritatea ateilor rad si aduc deseori in argumentele lor actiuni supranaturale precum:mersul pe apa, transformarea apei in vin, etc. Lucruri care mi se par normale cand sunt atribuite unui personaj ca Iisus.

| Barb0Senpai a răspuns:

Pentru ca oricat de zeu ai fi, un miracol este un miracol si intotdeaua va fi privit cu divinizare de catre ceilaltiwinking

| hypothesis explică (pentru Barb0Senpai):

Eu ma refeream (trebuia sa mentionez) la criticile din partea ateilor care zic, de exemplu:"Povestea mersului pe apa nu este marturia unui miracol, ci dovada unei minciuni". De ce asa? Nu poti spune ca nu s-a intamplat, dar nici ca s-ar fi intamplat. Pana la urma daca acest fapt il asociezi cu supranaturalul (care iar nu stim daca exista sau nu) nu e nimic anormal.

Întrebări similare