Ce erau sa zica? Ca a facut un copil cu alt barbat decat ala de era casatorita? Se strica povestea
Ca orice fecioara, a fost fecioara inainte de a intretine relatii sexuale, dar nu a mai fost dupa ce a avut relatii sexuale.
E pacat sa glumesti pe tema asta serios acum. Fecioara Maria nu a avut relatii.
Mama Domnului Isus a fost fecioara pana la nasterea lui Hristos, dupa aceia a fost sotia lui Iosif consumand casatoria in mod normal ca orice femeie casatorita.
De unde stii? Ai fost acolo? Are vreun act medical?
Nu vreau sa fac pacate si nici nu vreau sa te supar Danut dar eu din cate am inteles din Biblie, cica Fecioara Maria la inselat pe Iosiv si asa a aparut Iisus, nici nu stiu ce sa mai cred, nu mai inteleg nimic.
E exact cum e in satele din Romania faceau taranii copii, barbatul se casatorea cu femeia dar habar nu avea daca copii sunt facuti cu el s-au cu altul. Cand venea vorba de copii care al cui e, era loterie ca fiecare nu mai stia de unde venea.
Unu era mai prost decat celalat iar altul mai destept decat celalat, numai femeiile stiau cu cine iau facut. Si sti care e faza ca numai preotii stiau cu cine au fost facuti copii de au iesit asa prosti pentru ca femeiile veneau la spovedit si impartasit iar preotul pentru ca a depus juramntul nu avea voie sa spuna ce anume se intampla in satul ala si care e cu+rva si care nu.
Nu opinia mea este importanta ci ceea ce spune Biblia iar eu cred ce spune Biblia, nu ce-si imagineaza sau viseaza noaptea cineva. Orice cuvant rastalmacit din Biblie ESTE o OFENSA adusa autorului ei, Dumnezeu.
Preotul stia absolut tot ce se intampla in satul acela s-au in comuna respectiva. Daca ai observat un lucru la sat oamenii cand vedeau ca esti nou pe acolo si nu te cunosteau te intrebau in felul urmator "fecior al cui esti tu?" iar tu ii spuneai "sunt al lui cutare X care e frate cu cutare Y" intelegi ce vreau sa spun. Pe cand la oras unde sunt mai multi oameni cu o populatie de mii si mii de oameni, lumea nu te intreaba al cui esti fecior practic nu le pasa sunt reci.
Din cate am inteles de la bunicu lumea te intreba asta ca sa vada al cui e copilul ca in cazul in care facea o boacana sa stie la cine sa se duca sa plateasca paguba facuta s-au sa stie cu cine anume mai exact au fost facuti copii astia de au iesit asa de PROSTI. Erau unii asa de prosti ca nu puteai sa te intelegi cu ei nici cu vorba buna si erau violenti s-au handicapati unii.
Numai preotul din satu stia cine cu cine a fost facut s-au de unde venea. Pentru ca in Biblie spune ca sfarsitul o sa vina cand o sa fim toti prosti.
Tu ai citit de la A la Z ultimele doua raspunsuri pe care tile-am dat acum 25 minute.
Nu poti avea incredere in femei pentru ca ea are planul facut de dinainte sa te ia de barbat ca ea facea copilul cu altul ca sa te puna pe tine sa il cresti.
Te lua de fraier, chiar si acum in ziua de azi e la fel nu ma mir de ce le bate astia.
Danut esti bine? mai esti pe fir?
Viata e de rahat, pe bune acum.
"Biblie ESTE o OFENSA" sa maori tu ca asa e?
Danut esti bine zi si tu ceva? inteleg, nu trebuia sa spun ce stiu dar asta e adevarul despre Romania, de aia nu o sa se schimbe nimic niciodata.
Danut baiatule esti bine? nu am vrut sa te supar esti OK nu.
Opa cred ca am gresit.
Nu sunt interesat de actiunile nici unui preot sau pastor, important este ce spune Dumnezeu. Omul ESTE pacatos, un ambalaj plin cu pacate, iar eu sunt aidoma, un om asa ca Singurul meu MODEL ESTE Hristos.
Cand ai vazut tu ca ma supar? Eu nu ma supar dar NU accept ca niste terchea berchea sa-L insulte pe Dumnezeu, atunci poate mai reactionez un pic mai hard.
Problema Romaniei, nu a mea.
"Biblie ESTE o OFENSA"
Cumva nu sti sa citesti? Am spus ca este o ofensa CUVANTUL RASTALMACIT din Bible.
Eu nu stau sau citesc tot ce este pe net.
Viata este asa cum si-o face fiecare.
"Danut esti bine? mai esti pe fir?"
NU tot timpul.
"Nu poti avea incredere in femei"
Faci o mare ciorba, nu toti avem acelasi caracter.
Ocidentul e mort America, Europa, europa de est ce a mai ramas aia din vest sunt handicapati.
Râzi ă râzi.
Toti o apa si un pamant...
Nu serios acum, chiar e sfarsitul lumii.
Serios, DA, noi traim in perioada sfarsitului dar nu a lumii ci a dominatiei Diavolului si a apropiatilor sai. Lumea se va schimba radical dar totul scrie in Biblie.
In Biblie spune asa ca Dumnezeu stia ce fel de om o sa fi in viata asta pe pamant inainte ca tu sa te nasti si stia si ce fel de viata o sa ai.
Capitalismul e facut sa consume la nesfarsit pana cand nu va mai ramane nimic. Nu judeca ca sa nu fiti si voi la randul vostru judecati.
Parintele Arsenie Boca spunea asa, ca vor veni vremuri foarte grele si va veni vremea cand o sa va intoarceti cu totii cu fata catre carte (Biblia) iar atunci cand va veti da seama va fi deja mult prea tarziu.
De ce? pentru ca sunteti deja prosti la cap.
"De ce? pentru ca sunteti deja prosti la cap."
Oau, nu stiam ca sunt prost la cap. credeam ca sunt la picioare.
Parintele asta al tau spunea exact ce scrie in Biblie dar un lucru NU a spus, ca toata credinta lui Nu este conform Bibliei, interesant. Oare cine o fi doar prost?
"Nu judeca ca sa nu fiti si voi la randul vostru judecati."
A spune REALITATEA NU este o judecata ci doar realitatea CRUDA, pacatului TREBUIE sa-i spui pe nume, NU sa-l cocolosesti ca sa fi "BUN" ci sa dea bine pentru pacatosi.
Ma rog, eu am spus ce a zis Arsenie Boca acolo si atat, dar serios acum atunci cand ne vom da seama va fi deja mult prea tarziu pentru ca nimic nu mai poate fi reparat.
Danut lumea e o curva poti sa te astepti la ori ce din partea oamenilor.
Omenirea nu duce lipsa de cunoastere ci de REFUZ care intr-adevar o va duce la FINALUL fara rezolvare (prea tarziu), dar nu este lipsa de cunoastere ci de refuzul "cunoasteri".
Poti spune ca Lumea il IMITA pe LIDERUL ei spiritual, dracu.
Da' eu nu glumeam. Chiar ma interesa de ce este asa. Cum nu a intretinut relatii sexuale, daca a nascut un copil?