| Inferno a întrebat:

De ce este necesar ca un crestin in formare sa se fereasca de atei sau oameni cu alte convingeri religioase?
Izolarea fata de alte grupuri este absolut necesara pentru ca indoctrinarea sa functioneze, sau poate lipsi?

5 răspunsuri:
| Ager a răspuns:

Nu e că e necesar, dar ar fi indicat. Dacă ai capul pe umeri și poți distinge binele de rău, poți și fără. Dar problema e că nimeni nu prea știe ce e bine și ce e rău dacă nu studiază ce spune Cuvântul lui Dumnezeu.

| Inferno explică (pentru Ager):

Da,ai dreptate.
Si acum ajungem la chestiunea nr 2, si anume ca este util, in calitate de parinti responsabili, sa le interzicem copiilor accesul in scolile publice, pentru a limita contactul cu ateii si alti oameni ce au convingeri diferite.

| Ilie0 a răspuns:

Un crestin in foramare este absolut necesar sa se fereasca de atei si de oameni cu alte convingeri pentru ca o sa o sa il influenteze negativ si s-ar putea intoarce de pe calea lui Dumnezeu.

| oanapatri a răspuns:

Eu una nu cred ca trebuie sa ne izolam de alti oameni, ci, din contra, sa le intelegem mentalitatea, sa le observi punctele slabe, ca mai apoi sa incerci sa ii evanghelizezi.Bineinteles, e fff importat sa nu te lasi dusi de ideile lor nici nu stiu cum sa le numesc...

| Alphawolf a răspuns (pentru oanapatri):

"fff importat sa nu te lasi dusi de ideile lor nici nu stiu cum sa le numesc... "

Realiste!?