Raul este promovat fiindca este atractiv si noi oamenii suntem foarte slabi in fata a ceea ce ne atrage
Pentru rating este promovat raul la 10 stiri rele vezi una buna...
Incearca sa nu te mai intereseze atat de mult si sa vezi ce bine iti va fi.
Lumea e intr-o decadere continua,o sa fie din ce in ce mai rau pentru ca suntem mintiti si manipulati zi de zi sa credem realitatile iluzorii ale altor oameni cu interese.
La un moment dat realizezi ca nu doar media,ci tot pamantul este sub influenta celui rau.
Trebuie sa invatam sa ne indreptam, nu stiu cat timp mai avem, dar timpul e foarte pretios si e pacat sa il irosim traind minciunile care ni se servesc si nu reactionam deloc cum trebuie la multe lucruri care ni se intampla in viata.
Sunt putine momentele de luciditate cand te poti gandi serios la ce se intampla de fapt cu lumea si cum poti sa faci sa fie bine si pentru tine si pentru ceilalti.
Traim un test, de fapt, asta este viata.
ma, ce inseamna "media"? deci eu m-am gandit la imperiul iranian, prin istoria persilor este "rastignirea oamenilor pe cruci". Deci fix la faza aia mi s-a dus mie gandu.
Deci vorbind serios, "satan" ala este doar un gand, cei care il au in capu lor pe satan automat vor avea de ales sa fie cu el sau contra. Dar oamenii "din presa" sunt cu dzeu in sensul ca trebuie sa arate "ceva bun" la "teritoriul lui dzeu" si "rau" pe celelalte teritorii. Ei au alt dusman acolo. Satan este totusi parte din "mentalitatea lor".
Cred că asta spune totul: „Întreaga lume zace în puterea celui rău" (1 Ioan 5:19).
Nu mai e nevoie de cuvinte.
Mai, puterea (shakti) este perechea lui shiva (negativ). Shiva in marele dualism, este opus lui visnu (pozitiv). Cei doi (visnu/shiva) formeaza brahmanu suprem si sunt "sfanta treime" in hinduism.