Daca nu ma inseal tu ai zis ca ai 14 si gandesti rational incredbil e clar nu varsta face diferenta
"Când au auzit ei de învierea morţilor, unii îşi băteau joc, iar alţii au zis: „Asupra acestor lucruri te vom asculta altă dată."
„Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov"? Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morţi, ci al celor vii."
"Dacă nu este o înviere a morţilor, nici Hristos n-a înviat"
"Căci dacă moartea a venit prin om, tot prin om a venit şi învierea morţilor."
E prea greu?
E foarte greu tu de ce nu isi invi stramosi daca e asa usor?
Vad ca e foarte greu pentru tine... ești tare de cap.
Sa fii credul este una,sa fii credincios este cu totul altceva.
CREDÚL, -Ă, creduli, -e, adj. Care crede prea ușor, fără a cerceta mai de aproape, care se încrede lesne în cineva sau în ceva.
Sa fii credincios inseamna sa te increzi in Dumnezeu, sa respecti principiile lui, sa traiesti cu scop.Sa crezi ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu.
Pana la urma, n-au crezut cei care au vazut cu ochii lor cele 4 invieri, pentru ca pur si simplu erau prea orbiti de logica omeneasca. Cum sa creada unii ca tine acum, fara dovezi palpabile?
Eu cred in cea ce vad tu crezi in scufita rosie eu ce vina am?
Daca tu Il confuzi pe Hristos cu Scufita Rosie, chiar vei fi papat de lup
Daca scrie in scufita rosie ca lupu vorbea eu de ce nu as crede de ce e biblia mai credibilia ca o poveste?
Totusi, nu iti pui deloc problema ca poate, cine stie cum si prin ce absurditate, toate aceste lucruri pot fi reale? Daca totusi exista un Dumnezeu care ne va judeca cand va veni vremea si poate nu va fi foarte incantat de gandirea asta a ta... Ce vei face? Te risti, chiar asa, sa infunzi iadul o vesnicie doar pentru ca esti mult prea mandru pentru a deschide ochii si a te documenta? Serios acum.
Ema serios acum... cei care nu cred in Dumnezeu de ce traiesc mai bine ca si credniciosii? explica asta? Voi credinciosii de ce traiti foarte prost fata de atei si satanisti? Eu unul sunt ateu si crede-ma ca ma simt foarte bine... cred ca daca scriu 666 si l-am scris faci infarct ce credeti ma in iad si rai? Dupa ce mori te-ai dus simplu numai exista nimic din tine!
E imposibil in primul rand cine la creat pe dumnezeu si cum?