| Crisis a întrebat:

De ce exista sexism in biserici si in general in crestinism? De ce femeile accepta asta si mai mult, chiar li se pare corect?

14 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

E incredibil cum majoritatea au ignorat intrebarea şi i-au răspuns numa lu' ăla care a zis de femei că sunt curve laughing

| shadovv a răspuns:

Deoarece ortodoxia a realizat ceva ce multi oameni inca nu cunosc si anume superioritatea barbatului fata de femeie! Cine a mancat prima oara din mar?

| claudiu93 a răspuns:

La ce te referi cand spui sexism? La discriminare femeilor? Sau ce?

| eandopuncttk a răspuns:

Pentru ca femeile sunt urve happy

| Maddie55k a răspuns (pentru eandopuncttk):

Cred ca nu sti ce inseamnawinking

| eandopuncttk a răspuns (pentru Maddie55k):

Si... ai impresia ca ma intereseaza?
nu-i necesar sa-ti pierzi timpul raspunzandu-mi happy

| Crisis explică (pentru eandopuncttk):

Maica-ta e cu.rva?

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru Crisis):

Maxim.

| Vladuthz a răspuns (pentru eandopuncttk):

Gandire de om tampit si imatur.

| Maddie55k a răspuns (pentru eandopuncttk):

Pai clar nici tu nu trebuia sa iti pierzi timpul raspunzand cu un comentariu rautacios la aceasta intrebare. Daca crezi asta, ori ai alta orientare sexuala, ori nu ai gasit tu o fata potrivita.

| hunterpainting a răspuns:

Pentru ca asa au fost educate.

| BogdanPunct a răspuns:

HaHaism!

| Zamfir_Alexandru_1988 a răspuns:

La crestinism de exemplu (ca si la majoritatea religiilor monoteiste) raspunsul este simplu. Au fost scrise acum aproximativ 2000 de ani de catre niste (in general) oieri care nu stiau absolut nimic (in comparatie cu oamenii de azi care au acces la o vasta gama de informatii relevante) si care vroiau sa isi controleze femeile si nu numai.

| fma883 a răspuns:

Citeste Codul lui Da Vinci de Dan Brown. citeste cartea nu te uita la film, ai multe informatii si date reale acolo, majoritatea despre sacrul feminin. iar sexismul exista deoarece biblia fost scrisa de oameni, mai exact barbati care se cred superiori. de exemplu acum foarte mult timp lui Dumnezeu i se spunea si Tata SI Mama iar arhanghelul Gabriel e de fapt Gabriela. barbatii se cred superiori din cauza fortei brute, de aceea siau luat libertatea de a rescrie parti importante din biblie.