Nu am zis altceva. Stiu bine ce am zis. Da, "nu se pune datarea dinaintea potopului cu c14".
Egiptenii nu au construit piramidele. Inainte de potop nu erau egipteni, nu exista poporul egiptean.
Citeste articolul ce ti l-am dat. Acolo explica de ce nu se pune.
Nu am zis asa ceva ca "au sarit cu piramida".
Cele 6 zile de creare nu au durat 6 zile de 24 de ore fiecare. Reiese din Biblie acest lucru.
Geneza 2:4:"Aceasta este istoria cerurilor și a pământului din timpul când au fost create, din ziua în care Iehova* Dumnezeu a făcut pământul și cerul". Aici scrie ca toate cele 6 zile au durat o zi sau ziua in care a facut cerurile si pamantul. Astfel cuvantul zi e folosit in mod relativ sau o perioada nedeterminata de timp. Dimineata inseamna inceputul unei perioade, iar seara inseamna sfarsitul unei perioade nedeterminate. Asadar se vorbeste despre 6 zile sau 6 perioade nedeterminate ca durata care insumate pot fi cuprinse intr-o perioada mai mare sau "o zi".
Nu erau egipteni. Ce e pe wikipedia adica incadrarea in timp pe wiki e gresita.
Aia scriu de capul lor ca sa dea bine la teoria evolutiei.
Istoria laica e plina de interpretari de datari gresite ca sa dea bine la teoria evolutiei. Se baga bani grei.
Sarmanele fosile. Baga la greu aia ca sa sustina teoria evolutiei. Bogatii lumii ii platesc baban.
OctavianDanielMaria întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: