anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fiecare clipa de fericire trebuie platita in lacrimi? Daca intr-adevar exista Dumnezeu de ce rugamintiile mele trec neobservate? Oare rugamintea, dorinta mea de a-mi fi recunoscute meritele, de a avea o familie normala, de a nu fi judecata si umilita de toti e chiar asa de anormala?! De ce ramane indiferent la atatea strigate de ajutor, atatia lacrimi varsate pe nedrept...atat suferinta, neputinta... de ce?

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Aceste versuri cred ca sunt raspunsurile la intrebarile tale:

1.Ca să fi aur curat vei fi încercat
De Stăpânul care te-a creat
Ca să poţi străluci, în cuptor te va topi
Dar Stăpânul te va folosi.

Pe veci să străluceşti
În ţara făr-apus
Să fi un vas de cinste
Cu mirele Isus.

2.Ca să nu te întinezi trebuie să veghezi
Haina ta curată s-o păstrezi
De păcat să te păzeşti, de-orice rău să te fereşti
Prin Cuvânt mereu să te sfinţeşti.

3.Ca să fi al lui Hristos, El te vrea credincios
Viaţa ta să o trăieşti frumos
Ca să poţi ajunge sus, unde este Domn Isus
Trebuie să fi mereu supus.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DrunkenRat a răspuns:

Suferinta este absenta lui Dumnezeu si da, exista un Dumnezeu ->http://www.ola.ro/index.php/din-lumea-larga/263-dumnezeu-vs-stiinta.html

| DorelSudoru a răspuns:

Alti more, nau ce manca nau case si tu te plagi atat pe TPUstraight facestraight face

| criisz a răspuns:

In primul rand ti-as spune sa te linistesti. Viata nu e roz, dar nici chiar atat de neagra. De ce incerci sa vezi doar partea goala a paharului? Sunt sigura ca ai motive pentru care esti norocos/ norocoasa sa fi in pielea ta. datorita unui motiv nu trebuie sa fi la pamant.
Mai devreme sau mai tarziu, ti se vor implini dorintele.

| laury4ever a răspuns:

Buna. Cu totii in viata avem momente mai placute si unele mai putin placute. Prin acele momente neplacute prin care fiecare om trece atunci Dumnezeu te incearca. Dumnezeu I-a incercat si pe Apostoli crezi ca pe noi nu ar avea de ce sa ne incerce? Insa trebuie sa continuam sa credem in EL, sa ne rugam LUI si ajutorul va veni. Niciodata nu o sa vina cand vrem noi dar o sa vina, Dumnezeu ne incearca iar pe cei care nu se intorc de la fata LUI ii va ajuta. Sfatul meu este sa nu disperi. Dumnezeu te aude, te vede si in curand te va ajuta! Ai incredere in EL.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare rau sa aud ca treci prin momente grele, dar sa stii ca aici nu Dumnezeu este cel care trebuie sa faca ceva. oamenii sunt ciudati, au impresia ca daca fac misto de cei din jurul lor sunt ei mai buni. au probleme psihice. tu trebuie sa fii tu insati asa cum te-a lasat Dumnezeu fara a incerca sa faci exagerat de mult bine pentru ca "drumul spre iad e pavat cu intentii bune" stii zicala asta. asa ca fii tu insati si bucura-te de tine asa cum esti fara prea multe incercari inutile care se si intorc impotriva ta. oricum vei face ceea ce trebuie sa faci la momentul potrivit prin felul in care esti tu. cat despre momentele fericite pe care le-ai trait si s-au transformat in ceva mizerabil...nu te cunosc, dar oamenii tind sa traiasca in trecut si asta le face foarte mult rau. aminteste-ti cu bucurie ce s-a intamplat si treci peste momentul asta in care-ti amintesti cu lacrimi in ochi, iar oamenii din jurul tau se vor schimba in mod automat cand vor vedea ca rautatile lor nu te afecteaza.Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce merite ai tu atat de mari? bunicul meu in compartatie cu mine era un pacatos, dar un sfant.pai eu nu ajung nici macar pe sfert la desavarsirea lui.si tu in loc sa te smeresti te ridici in slava ca esti, ca faci, ca dregi.da de rabdare auzit-ai? de credinta si smerenie auzit-ai? de rugaciune in smerenie si sa crezi ca ai si primit ceia ce ai cerut auzit-ai? apai daca nu ai auzit afla de las mine si mai afla ca nu aia e calea de a cere ceva prin a acuza ca nu esti ascultata.eu am vazut ca te slavesti sngura si nu ai habar nici ce sa ceri nici CUM sa ceri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci pacate deci sufera etern daca nu ai tu a avut stramosi tai tu suferi pentru ca stramosul tau a mintit/furat tu chiar crezi porcarile astea? infruntati viata nu te ruga pierzi timpul degeaba /degeaba te rogi daca nu faci fapte nimic nu pica din cer frica e o slabiciune ca si rugaciune

| marynaedw a răspuns:

Pai incearca sa nu te rogi lui Dumnezeu doar cand ai nevoie de ceva, invata sa-i multumesti si asigura-te ca rugile tale nu sunt doar pentru a fi fericita ci roaga-te in principal sa iti intareasca credinta. Mergi la biserica cat mai des si incearca sa te schimibi in bine, facand si fapte buna pentru a-I arata Domnului credinta ta. Sunt sigura ca te va ajuta si iti va auzi strigatul de ajutor.happy

| DenisaMihaela_1287 a răspuns:

O sa iti raspund la intrebare.

Da dumnezeu chiar exista.

Problema e ca orce om are pacate,omul care face bine tot timpul si greseste o singura data este cel mai rau pedepsit.Cel ce nu a facut bine niciodata si vrea sa faca nu pateste nimic.

Tu probabil ai facut bine, mult bine, si putin rau si uite pedeapsa.

Si nu fi trista lacrimile tale vor fi folositoare intr-o buna zi.