| OctavianDanielMaria a întrebat:

De ce i-a pedepsit Dumnezeu pe Adam si Eva? Ca doar nu stiau ce fac.Erau ca doi copii nou-nascuti.Cum sa pedepsesti un copil nou-nascut? Daca il pedepsesti, esti dus cu capul, oare asa era si Dumnezeu?

39 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SingleForOne a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Am mai zis odata. Daca ai viziona Bible Project pe Youtube, ai intelege mai altfel. De asemenea ai intelege mai altfel daca ai si citi.

Este atotstiutor. Recomandarea este daca iti este lene sa citesti biblia cap-coada, si sa o intelegi. big grin

El a vrut sa aiba pe cineva cu gandire proprie, si sa inteleaga prin gandire proprie de ce el este Dumnezeu, si de ce multe alte lucruri. Nu a dorit sa aiba sclavi sau slujitori, ceea ce omenirea a facut din cei superiori si cei inferiori.

Nu neaparat, vei observa ca multe idei se repeta, prin urmare vei intelege mai usor pe parcursul lecturii. De asemenea poti verifica pe internet anumite idei sau pasaje daca nu le intelegi. Pentru incepatori si "de joaca", si scurt si la obiect, Bible Project poate fi cea mai buna optiune; daca vrei sa intelegi mai serios, apuca-te de citit, invatat, folosesti internetul la ceva folositor, si stai pe langa un preot sau un staret! big grin

Sa fiu sincer, n-am ajuns pana la David si Goliat, deci nu am ceva concret de spus. big grin