Toti ajung in pamant, la cimitir (exceptie cei arsi la crematoriu), unde ii mananca viermii si devin tarana. Ii plangem ca stim ce au facut in viata si sigur nu ajung in Rai.
Opa.Acum ne dregem? Nu mai e rai sau iad?
Unde scrie ca exista Iad in Biblie? Sau vorbesti dupa ureche?
Parca tu ai zis de viata de apoi
Eu am spus despre o REANVIERE si o viata Dupa revenirea Lui Hristos, nu o viata de dupa ce mori, de apoi cum este traditia. Reciteste mesajele.
Aha.Asta e altceva.Dar nu mai revine nimeni dupa moarte.
Vor veni TOTI dar nu acum ci in functie de om si caracterul acestuia unii la REVENIREA lui Hristos (care va fi in foarte curanda vreme) si altii la Judecata Finala care va fi peste cca 1000 de ani. Acum "alegi" in ce grup te vei incadra.
Si ced e judecata.De fapt, unde ajungi?
Cei care ajung la judecata, se vor perpeli in foc.
Decu iad Parca nu exista
Nu exista iad, Pamantul va arde cu tot ce este pe el (la vremea potrivita). Daca acel moment tu vrei sa-l numesti Iad, este dreptul tau.
Evident.Asta din cauza soarelui.Dar asta nu are de aface cu zeii.Noi nu o sa fim pe atunci.
Nicidecum, dar va arde si soarele si poate tot sistemul solar. Vom vedea.
Asta e evident.Dar mai dureaza cateva milioane de ani.
Nicidecum, in foarte scurta vreme pe pamant (probabil maxim cativa ani) nu va mai exista decat Lucifer cu ingerii sai pana la Judecata Finala care va fi peste DOAR 1000 de ani, deci nu milioane ci f. curand dpdv cosmic.
Iar cu asta?
Asta este de baza acum, nu crezi dar cand o sa vezi iti spun eu ce vei face, te vei ascunde in primul beci si-ti vei repeta pana la disperare: "oare de ce n-am crezut?".
Dar de unde, ca oricum tot acolo ajung, ca ceilalti.
Nu chiar ca cellalti, mai sunt si unii care vor avea o alta soarta.
Cum ma sa aiba alta soarta daca vine soarele peste ei?
Pleca, inainte sa vina soarele dar daca nu citesti.
Unde pleaca? In rai vrei sa zici?
Nicidecum, Raiul va fi pe Noul Pamant. Sa viziteze restul Universului.
Care noul pamant? Daca soarele il arde.
Dumnezeu VA FACE un nou sistem Solar, asa scrie in Biblie dar tu nu ai citit-o.
Unde naiba mai scrie asta Ia baga versetul si cartea.
Si daca iti spun unde SCRIE asta, dispari de aici cu intrebarile tale de Gaga sau Gica contra?
Poate
Da, ori Ba? Ca sa "bag" versetu.
Baga versetul.
Nu ai raspuns.
Bine, deci te retragi si incepi Studiul Bibliei.
2Petru 3, 7. Iar cerurile si pãmântul de acum sunt pãzite si pãstrate prin acelasi Cuvânt, pentru focul din ziua de judecatã si de pieire a oamenilor nelegiuiti.
9. Domnul nu întârzie în împlinirea fãgãduintei Lui, cum cred unii, ci are o îndelungã rãbdare pentru voi, si doreste ca niciunul sã nu piarã, ci toti sã vinã la pocãintã.
10. Ziua Domnului însã va veni ca un hot. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile ceresti se vor topi de mare cãldurã, si pãmântul, cu tot ce este pe el, va arde.
Sper ca ti s-a trezit interesul in studiu Biblic care spune multe dar trebuiesc citite. さようなら
Asta nu 'insemneza ' ce zici tu acolo
Asta se stie. Soarele le topeste.Dar nu vad ca ne mutam nu stiu unde.
2Petru 3, 13. Dar noi, dupã fãgãduinta Lui, asteptãm ceruri noi si un pãmânt nou, în care va locui neprihãnirea.
Deci さようなら
Cum am spus :さようなら
O carte de povesti.Se pare ca a fost scris mai devreme decat credeam. Oricum.S-au luat dupa cei din Mesopotamia cu planetele.Ei stiau de planete de atunci.De cele din sistemul solar.
Spui prosti, evreii nu au fost in Mesopotamia. Oricum trebuie sa respecti intelegerea altfel n u meriti atentie. さようなら
Am zis eu ca au fost?
Am zis eu ca ma las? Am zis 'poate'
Atunci さようなら.
Nu ajung toți și chiar pentru cei ce ajung e firesc să ne doară despărțirea de ei, uneori plângem și la plecarea unora de care ne despărțim temporar.
Pentru ca e suferinta despartirii, oamenii isi plang de fapt propria durere sufleteasca
Nu toti ajung in rai, dar de asta biserica se roaga pentru ei ca sa aiba o mangaiere unde or fi.
Asta e o prostie cu raiul sau iadul.