Din cauza ca se credea superior si nimeni nu ii ajungea la nas?
Nu se credea superior. Asta rezultă din comportamentul lui cu ceilalți. Citește Biblia.
Nu s-a căsătorit din cauză că s-a dedicat în totalitate misiunii sale.
Evident că era superior şi nimeni nu îi ajungea la nas.Omul învia şi vindeca oameni, who can beat that?!
Ok,dar tocmai o fiinta cu adevarat superiora nu se arata aroganta sau se crede mai presus decat ceilalti, adevarata superioritate cred ca ti o arati daca te porti frumos cu ceilalti fara sa te dai mare destept
S-a purtat frumos cu ceilalți. Ce să le facă mai mult decât vindecare și înviere.
Sa nu ii faca sa se simte inferiori, sa se coboare la nivelul lor
Eu aş prefera mai bine învierea, dar acum fiecare cu preferinţele lui.
Pai eu inteleg asta, dar faptul ca invia oamenii nu ii dadea dreptul sa ii trateze pe ceilalti cu inferioritate
Erau inferiori, nu îi trata el.
De altfel, din partea mea cineva care învie şi vindecă oameni, are dreptul să îi trateze cu superioritate, inferioritate, cu ce vrea.
Mie nu mi se pare deloc normal, prin asta denota ca el este inferior nu superior
Autorii evidentiaza/ascund ce vor ei, e cartea lor personalizata, nu poti stii adevaratul personaj din realitate.
Ptc nu de asta a venit pe pământ, El a venit pe pământ ca să Își facă un popor al Lui care sa Ii fie Mireasă. Ai fi știut dacă ai fi citit Biblia
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: