anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce il parasesc oamenii pe isus?

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Il parasesc pe naiba, Romania e cea mai crestina tara din europa, numa 1% din populatie este atee, non religioasa, agnostica, deista etc

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Galateni 5: 24 - "Cei ce sunt ai lui Cristos Isus și‑au răstignit firea cu patimile și poftele ei."
Deci, cine traieste inca in pacat, nu sunt ai lui Isus. Faptul ca se numesc crestini nu inseamna ca sunt ai lui Isus.

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Nu ma intereseaza a cui sunt, sunt crestinii

Pai ai spus ca oamenii nu Il parasesc pe Isus, pentru ca 99% din romani sunt crestini. Daca sunt crestini nu inseamna ca sunt ai lui Isus.

Acei 99% cred in dumnezeu =desi nu sunt persoane atee, au credinta in dumnezeu si afirma ca exista, acum ca multi nu au citit in viata lor biblia sau ca au un comportament e treaba lor, nu e bine sa i judecam

Daca doar cred ca exista Dumnezeu nu inseamna ca sunt ai lui Isus.

Dar nici ateii sa stii

| Holiday a răspuns (pentru AC4S4):

Nuuu...e concurenta mare pentru care il pupa in fund mai bine pe Isus asta. Doar cei cu limba foarte fina vor capata diverse lucruri...laughing

| AC4S4 a răspuns (pentru Holiday):

Wow...

| RandomStudent a răspuns (pentru RAY):

Cred ca daca s-ar face o reactualizare in care s-ar lua in considerare si cei sub 18 ani(si ar spune in ce cred CU ADEVARAT) numarul ar fi mult mai mare

| Holiday a răspuns:

Pe Zeus de ce crezi ca l-au "parasit"? Ia gandeste-te...motivul principal e acelasi...il intuiesti?

| DeyCj a răspuns:

De aia că e un trimis cu scopul de a învăţa oamenii slabi să devină sclavi.Nu nu destul ca suntem sclavi la muncă şi în propria ţară; De ce să fim sclavi şi spiritual?!, unde trebuie să fim liberi! happy

| mentholinks a răspuns:

Isus a parasit pamantul, nu noi. Deci el a parasit oamenii avand in vedere ca nimeni nu a mai auzit nimic de el, ce mai face, cu ce se ocupa desi sunt multi care il tot cauta.

| Mclaren12 a răspuns:

Pentru ca nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt atatea scrieri in care se vorbeste despre Isus si nu ma refer la Biblie. Oamenii nu au gustat din bunatatea Lui, nu stiu cate a indurat El. Oamenii prefera sa spuna ca El nu exista ca sa isi poata duce viata in pacat, e cool sa bei sa fumezi sa curvesti nu? Oamenii nu stiu ce e aia pocainta. Biblia a schimbat si schimba atatea vieti.
Eu cred in El, El mi-a schimbat viata, iar prin rugaciune o sa o schimbe si pe altora.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

"Sunt atatea scrieri in care se vorbeste despre Isus..."

Enumera cateva din astea "atatea" in afara de Biblie si bineinteles Coran, cartea de capatai a fratilor vostri in credinte in spiridusi. Adu macar 1-2 surse neutre care evoca vreo minune a sectantului schizofrenic numit Isus.
Asta micu` de a murit agatat in par nu exista consemnat cu vreo fapta semnificativa nicaieri in afara scrierilor propriilor adepti.

| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Https://youtu.be/G7K0dKEb_Q4.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e bun linkul. Mai incearca.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu inteleg de ce va promovati secta prin afirmatia =Oamenii nu stiu ce e aia pocainta, oamenii nu stiu ce e credinta, a fi pocait, botezat nu inseamna ca esti si bun crestin

Răspuns utilizator avertizat
| Fantastic7 a răspuns:

Pentru că şi el ne-a părăsit pe noi.

| RandomStudent a răspuns:

Practic, nu ai cum sa parasesti ceva ce nu exista laughing

| Cris888 a răspuns:

Iisus nu este ceea ce pretinde nu sunt dovezi palpabile ale minunilor lui, totul este imaginativ si inchipuit.
Religiile sunt povesti.

| Salajan_Azaleea_1996 a răspuns:

Pentru ca se gândesc numai la ei.

| BBCnews a răspuns:

Ca nu se mai duk la biserika maika