Stii ceva, eu am fost la Biserici penticostale si nu este asa.Cine stie ce prostii postezi tu si spui ca sunt penticostali.Mai lasa-i omule in pace pe credinciosi,indiferent de culoare, si vezi de sufletul tau, ca poate maine pleci in vesnicie si toata batjocura si ocara pe care o aduci lui Dumnezeu si crestinilor se va intoarce impotriva ta la judecata.Este ferice de noi cand suntem batjocoriti pentru Numele Lui, dar este vai de cei care o fac.Nu sunt constienti cu cine se pun.
Iartati vrasmati ema
Eu i-am iertat, dar Dumnezeu nu ii va ierta, numai daca se intorc la Dumnezeu si isi cer iertare.
Eu nu stiu de astea!
Daca asculti manele e pacat?
Daca imi dai un milion de dolari da
Mie nu imi plac manelele.Eu prefer sa ascult muzica crestina.
Da pacatuiesc?
Da.Sper ca urmatoarea intrebare nu va suna asa:Fratilor, Ema spune ca muzica rock este satanista.VOI CE PARERE AVETI?
Nu stiu, depinde ce mesaj contin versurile.
Muzica ateica nu-i muzica rock frate te rog mai se trezeste cineva ca suntem satanisti
Tot de muzica aia scrii sincer nici eu nu o suport nu vad ce poti asculta din niste strigaturi satanice
Http://sharingcentre.net daca vrei muzica ai de toate / eu ascuult orice dar fara rock m-am vazut o data cu una rokerita nu mea placut as vrea sa ma vad cu o fata atee da nu stiu daca gasesc suntem asa putini
Probabil ca-s multi aici, pe TPU! --- spiritul de turma, probabil!-- n-ai ce-i face!
Voi scrie despre religie zilele astea multe
Imixtiune in "treburi interne "!
Incepi sa te specializezi si tu. Ziceai ca nu le ai cu religia, ci cu stiinta.filozofie.Incet-incet o sa devii tu crestin.O sa mergi la Elim, Biserica mare si frumoasa.
Le e rusine amice de cea ce fac de aia / de 21 de ani importam toate porcarile din vest fara suparare da Romania e ca o curva lipsita de minte in cautare de sex pervers
Atunci nu stiu ce sa mai zic. In plus trebuie sa luam posibila si varianta ca acele filmulete sa fie facute tocmai in scopul de a discredita crestinii si atunci se creeaza reactia.