| Dan10079 a întrebat:

De ce in aceasta categorie exista atatia atei? Aceasta categorie este destinata crestinilor adevarati pentru a vorbi despre Dumnezeu si cele Sfinte

38 răspunsuri:
| Dan10079 explică (pentru Zurelin):

In sfarsit un raspun pe care-l asteptam! nu aberatii din partea ateiilor care n-au nicio gandire in afara de stiinta, NASA, extraterestii si tot felul de tampenii!

| Dan10079 explică (pentru Zurelin):

Si mai vin si cu apararea asta: "categoria se numeste religie" tocmai de asta n-au ce cauta aici religia nu are nicio valoare pentru ei pentru nu cred in NIMIC.

| Nolkyz a răspuns:

Nu... De fapt categoria e "religie". Daca vreau sa vorbesc despre satanism chiar, pot sa o fac. Are cineva dreptul sa-mi sara in cap? Exista un regulament in care se precizeaza ca in categoria "religie" se va vorbi numai despre crestinism? Nu. Asa ca acela al carui creier nu functioneaza corect, ii doresc sa nu-si mai foloseasca limba la vorbit, ci sa o foloseasca pe post de lingatoare a scarbavnicul meu madular.

| BlackSulphur a răspuns (pentru Zurelin):

Nu coruptie, ci exprimare libera. Daca gandirea-i limitata si usor influentabila, asta nu exte problema mea!
+ Ca nu cred ca noi avem ganduri bolnave. Pana la urma, nici un ateu nu a strigat de cand e lumea "Rastigniti-l pe credincios!"... Nu-i asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întrebare mai uzată decât vaginul unei prostituate de 40 de ani.

| Dan10079 explică (pentru 22SWAG22):

Apropo ateiilor daca nu stiati in Romania e democratia si in democratie minoritatea (voi) se supune majoritatii (credinciosilor), deci nu va mai victimizati atata ca noi va atacam, cand voi ne faceti in toate felurile. Daca nu va convine muti-va intr-o tara necredincioasa.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Dan10079):

Ai ales să fii şi fudul, doar ca să confirmi regula?

| Miaw21 a răspuns:

La categorie scrie cumva ''Religie Crestina''?