In tarile crestine incultura este in prim plan si este ancompaniata de fapte imorale.
In tarile ateiste cunoasterea este in prim plan si lumea se indreapta usor, usor spre pacifism intr-o tara pacifista:lumea traieste inconjurata in pace nu exista scandaluri, certuri sau alte moravuri usoare(fapte ilegale) daca nu exista aceste fapte ilegale sau sunt diminuate pana la o valore apropiata de zero nu ar trebui sa existe legi, puscari, tribunale etc.
Pai daca populatia e religioasa si nu fac pacate de ce e necesar asa ceva?
Pai daca e religioasa nu inseamna ca nu fac pacate. Poate unii sunt religiosi doar cu numele. Adica sa fie crestini. Dar daca ei vor sa o faca... cineva trebuie sa ia masuri.
Tu imi pui credinta la incercare?
Man. Cand se naste un copil crestin el asa ramane. Asta daca nu isi schimba religia. Dar asta nu inseamna ca el respecta Cuvantul lui Dumnezeu. Face ce vrea...
Ai asa ceva? deci credinta la romani e ca asa a vrut parinti sa ma boteze cand eram mic )))
Pana la urma mi-am cumparat http://idei3d.ro/product/ochelari-cardboard/
ai cumparat folia aia?
Sincer nu stiu nu e ceea ce ma asteptam nu e nimic 3d, ma duc la cinema, am dat 52 de ron pe un carton si doua lentile
Vorbesc sa se desfinteze tribunalele umane ca alea religioase sunt dincolo de viata asta
Da,dar nu acuma ca e noapte si mi-e frica sa ies noaptea afara mi frica de draci care vor sa ma posedeze, cand mergi?
Oh. As merge si asta seara cred. Daca nu, maine seara. Si in weekend daca mai e.
Ai parasuta sa sari in mall ca se inchide in cateva ore, duminica merg
Am sunat acma la ei mi-au spus ca doar in primele 3 randuri e loc
E AIUREA!
Sunt mai multi cei care gresesc pe cale civila, decat religios!
Deci aia 2% din populatie comit mai multe pacate ca restul de 98% misto, saraci de ei 98% e sfanta, sufera zilnic
DeProfundis99 întreabă: