anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce în tot mai multe videoclipuri muzicale, cântărețe dar și cântăreți, apar în veșminte sau ipostaze în care s-o reprezinte pe Fecioara Maria (cântărețe) și Isus Cristos (cântăreți)?
Ca exemple sunt: Beyonce, Jay-z, Madonna, Feli și or mai fi și alții.
Nu considerați asta o mare blasfemie?
Da, acești artiști pot afirma că o fac pentru artă sau atenție, dar tot o blasfemie rămâne, apoi unii dintre ei declarând că sunt și credincioși.
Consider că pe un credincios adevărat nu-l lasă conștiința să facă așa ceva.
Voi ce părere aveți despre toată treaba asta?

Răspuns Câştigător
| Meme10Memu a răspuns:

Se folosesc de orice pentru bani. Se folosesc de popularitatea crestinismului ca cea mai mare religie ca sa atraga simpatia cator mai multi oameni.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Lista_popula%C8%9Biilor_dup%C4%83_religie

Iau numele Lui Dumnezeu in desert amestecand cu versurile lor pline de aluzii la relatii intime in afara casatoriei.

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Depinde, ori fac asa pentru bani ca poate atrag credinciosii sa se uite, ori fac reclama la religie ca sa mentina credinta oamenilor in religie, sa nu cumva sa uite si sa-si piarda ei influenta asupra oamenilor.

| mentholinks a răspuns:

De obicei nu e alegerea lor, ei sunt pusi sa faca asta, sunt doar pioni.

| Algo098 a răspuns:

Eu consider ca scrierile religioase sunt niste povesti si legende, omul credincios e un om care are un rationament firav, iar cantaretii respectivi sunt niste oameni care stiu sa faca bani din spectacol, deci se folosesc de orice element care atrage atentia si nu e nici o problema.

| RKBlue a răspuns:

Depinde de religie.
Poti crede sau nu, dar majoritatea bisericilor crestine nu o considera pe Fecioara Maria importanta.In special cele protestante si neoprotestante.
Este cel mai venerata in biserica catolica si apoi in cea ortodoxa.
Cantareti,ca Iisus, nu am vazut.
Anyway, fiecare face ce vrea. Daca, de exemplu, eu sunt ateu, consider ca ma pot imbraca in orice ca sa-mi sustin numarul
(muzical, de dans, etc) chiar daca unii s-ar putea simti ofensati.E libera exprimare.

| anonim_4396 explică (pentru RKBlue):

Jay-z şi-a dat acest pseudonim ca o abreviere de la Jesus "Gizăs".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe Domnul Isus Hristos nu-L vom recunoaște după cum arată(nici ucenicii nu au făcut-o) ci după caracterul Său.
Problema nu este cum s-au îmbrăcat ci ceea ce au vrut să arate prin asta și faptul că voi L-ați văzut pe Domnul Isus Hristos prin ei.