| ValeriaE00 a întrebat:

De ce in ultima vreme toti uita de respect, recunostinta, rusine? De ce fiecare al doilea cuvint de legatura este numaidecit o prostie? Nu inteleg... Explicati-ma si pe mine va rog!

Răspuns Câştigător
| Danutza27 a răspuns:

Au pierdut ceva esential cei 7 anisori de acasa (vina parintilor).Din pacate societatea(moderna) este centrata pe individ doar lui sa ii fie bine.Valori ca familia nucleu de baz al societatii, comunitatea, natia au disparut.Scoala dupa tone de reforma a ajuns o batjocura. Pacat de biata tara ca uite pe ce miini intra

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este lipsa de bun simt si de cei sapte ani de acasa. Face parte din educatie.

| FucktheSystem a răspuns:

Ce legătură are asta cu religia?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Are legatura cu educatie fiecaruia...

| Deny1333 a răspuns:

Respect pe cel ce mă respect şi pe cel ce îşi câştigă respectul, nu orice ţăran ieşit din comună. [nu am nimic cu oamenii de la ţară, nu înţelegeţi greşit]
Recunoştinţa i-o port unei persoane se datorează faptului că m-a ajutat fără să ceară nimic în schimb sau fără să o fi rugat eu; nu oricărui fals de prin jur.
Iar ruşinea o am faţă de persoanele pe care le admir, acestea sunt, totuşi, puţine.
Şi al doilea cuvânt de legătură poate ţi se spune ţie că e o prostie, mie nu-mi pare aşa. Anw, fiecare cu educaţia sa.winking

| AdrianL a răspuns:

Pentru ca ei nu mai stiu ce inseamna viata, sa stii ce inseamna viata trebuie sa stii sa respecti si sa fi recunoscator, ca altgel o sa fi considerat un dobitoc si un taran.

| BETTYNA a răspuns:

Pentru ca se cred inteligenti si aceasta ii face sa aiba impresi ca sunt mai superiori decat alti si asa vor doar sa primeasca respect...

| tudus a răspuns (pentru BETTYNA):

Mi-ai furat cuvintele de pe tastaturahappy

Întrebări recente