| gorlan a întrebat:

De ce intotdeaua aratati partile bune ale religiei voastre xin-ilor?(de fapt nu exista parti bune) Si niciodata nu aratati partile rele?

80 răspunsuri:
| nelu88 a răspuns:

Azi i am aratat la un prieten un articol (http://oareeasa.wordpress.com/2013/03/06/dumnezeuiubire/). brusc s-a schimbat din prieten in cel mai mare dusman. Esti nebun, nu ti-e rusine? lasa-ma cu de astea. etc
Le e frica sa vada ce scrie cu adevarat in biblie si in ceia ce cred ei...

| adisuper a răspuns:

Pentru că omul când are un scop face orice să îl atingă, dacă scopul este să te convertească este şi normal să mintă, să înflorească anumite pasaje şi să omită ce nu îi convine.
Tu când vrei să inviţi pe cineva la o petrecere nu îi zici că o să fie bine, or să fie fete, distracţie etc? dar îi zici că există riscu să intre în comă alcolică şi să ia cine ştie ce boală de la prea multă distracţie şi fete?

| Exilee a răspuns (pentru nelu88):

NU esti in masura sa judeci caile Domnului. Acestea sunt nebanuite, nestiute de mintea omeneasca, dar sunt CORECTE!
Ei bine, in vechime exista asa-numita Legea Talionului, dar care numai este valabila in zilele noastre, ci traim din LEgea Iubirii pe care Domnul Iisus ne-a dat-o.

| Exilee a răspuns (pentru nelu88):

Sper ca-ntr-o buna zi sa vezi si tu cu alti ochi, dreptatea si slava Domnului, dar inainte de a fi mult prea tarziu.

| RAY a răspuns:

Mereu aratam doar cea ce ne convine noua, ai uitat de buna impresie care o facem lucrurilor de care suntem convinsi, in plus daca as arata partea rea ar inseamna ca se indoiesc de cea ce cred cea ce ei nu pot recunoste asta e o slabiciune interioara care ramane acolo
propia lor biblia o neaga ce sa mai spun

| RAY a răspuns (pentru Exilee):

Ci traim din LEgea Iubirii pe care Domnul Iisus ne-a dat-o.

mare pacat ca nici un crestin nu isi arata acea iubire,m-as bucura daca religia ar ajuta omul spre bine, din cate vad oamenii devin din ce in ce mai rai culmea crestini daca ar fi ateii leas condamna dar sunt crestini cu toti, popi, pastori cu vile, masini scumpe ei sunt cei trimisi de isus sal reprezinte

| nelu88 a răspuns (pentru Exilee):

Dar de ce nu sunt in masura?

Ca sa inteleg, deci pe vremea cand erau oameni sub legea talionului doamne doamne era rau.
Dar acum ca isus si a dat viata pentru noi s-a facut bun domane doamne si traim sub legea iubiri.

Corect?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru gorlan):

Cei mai mari crestini sunt necrestini, tu esti diferit si eu si 1% din populatia tarii gandim diferiit,si eu recunosc ca multe nu stiu dar nu afirm ceva,eu cand spun ceva pot dovedi, ei nu,asa ca nu pot arata partea cea rea,ca partea cea buna cam lipseste, partea rationala, ma uimit cateva genii de pe TPU care spuneau ateii gandesc prea rational pai cum sa percepi viata daca nu rational, nu ma mir ca bancile, politicieni i pacalesc mereu sau vrajitoarele

| Lizzu a răspuns:

Pentru ca cei ce cred cu tarie in religia proprie lor o vad intr-o lumina buna, de asta cred in ea.
O vad ca pe singura religie existenta pe pamant si singura corecta.

Nu mi se pare normal, mi se pare egoist.

" Aşa să faci cu toate cetăţile care sunt foarte departe de tine şi care nu sunt din cetăţile popoarelor acestora, / Iar în cetăţile popoarelor acestora pe care Domnul Dumnezeul tău ţi le dă în stăpânire, SA NU LASI IN VIATA NICI UN SUFLET. " (Deuteronomul 20:15-16)

Asta ce mai vrea sa insemne?
As vrea sa-mi interpreteze si mie cineva asta. Cineva care chiar se crede un om religios..sa stiu si parerea lui si ce crede el cand citeste asemenea ineptii.

Deci daca mai citesc multe pasaje la fel, o iau razna.

| Lizzu a răspuns (pentru gorlan):

No comment...

Oricine poate fi fraierit daca i lipseste ratiunea, sti care e faza, ca cu toti o avem, doar ca nu o dorim

Am descarcat primele 3 parti, sper sa ma incante, sunt un admirator filme de groaza bune

Esti satanist?

Crezi ca exista satana?

| Angel0 a răspuns:

"Si niciodata nu aratati partile rele? "

Avem ateii care se ocupa de acest aspect al problemei.Nu ai observat ca si-au facut un tel in viata din asta?
Inteleg ca un satanist nu are ce vedea bun in crestinism.Doar lucrezi pentru concurenta. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai golane? de fapt am uitat sa-l pun pe r.pai daca nu ezista parti bune, punem ce ramane.

| EmaS a răspuns:

Poi in crestinism nu este nici o parte rea.El ne indeamna sa facem binele.

| OOOLEOOO a răspuns:

Recadrarea apare si in negot, cand veizi un client potential ii vei arata doar partile bune produsului tau pentru a castiga clientul de partea ta.

Pentru a atrage oameni in religia ta si sa asiguri supravietuirea filozofiei tale ai nevoie de recadrare, sa accentuezi doar cea ce este bun.

Religia mai are nevoie sa atraga oameni fideli si puternici astfel ii motiveaza prin frica de moarte, caci in lupta vieti doar cei puternici isi vor tranzmite genele si cultura mai departe.

| EmaS a răspuns (pentru gorlan):

Sunt dovezi istorice si arheologice cum ca El a existat si religioase ca El exista.