BlackSulphur a răspuns:
Declară răspunsul câştigător
Pai, cica desfranarea... Insa abstinenta de orice fel este nesanatoasa, si nenaturala!
Vezi ca schimbi subiectul. Vorbeam de pacate nu de sanatate.
Incestul implica deja adulter/curvie/preacurvie. Ceea ce deja este interzis in Decalog.
Nu, God a fost mai preocupat de crearea unei turme de sclavi şi a preferat să consume primele 4 porunci pe specificări despre cum îi place să fie pupat în cur.
Dă-i naibii de handicapaţi născuţi din incest, femei discriminate şi copii violaţi de pedofili (mulţi chiar de "slujitorii" lui)!
Sa mor e de nu mai dau o bere!
Ar merge una rece, dar mi-e că ursul tău a consumat-o pe toată.
Sa nu fi desfranat, asta e porunca care interzice incestul care este defranare.
Chestia cu "incestul" e o chestiune noua. Daca 2 frati fac sex si-s sanatosi, copilul nu are nicio problema.
Parampam. Nicio problema, doar ca (virgula) copilul are o sansa extrem de mare de a se naste cu un mic, mai mare, retard mintal. Chestia cu "incestul" nu este deloc noua.
Deci stiu ca a fost un caz la TV cu unii care au facut un copil si toata presa a sarit in sus, ca daca a iesit copilul handicapat. Si doctoru ala se mira si zicea ca nu, ca e foarte normal
Asta parca vad ca s-a intamplat in Romania.
Da este adevarat dar mai departe stii ce se intimpla daca oamenii continua chestia asta? Dispare specia aia se intimpla.Nu e vorba aici de sora-frate ci daca se continua mai multe generatii asa aia sint.Copilul lor da nu are nimic, dar atunci cind el va avea copii iar copii lui vor face si ei asa nu o sa mai spui a nu se intimpla nimic.De asta este interzisa consangvizarea.
Pai, cica desfranarea... Insa abstinenta de orice fel este nesanatoasa, si nenaturala!
Desfranarea = De aici se naste curvia, incestul, si toate pacatele gen sexuale.
nu numai pacate sexuale, aici intra si barbutul, nu? am scris barbut deoarece este ilegal