Hrana pentru ce e? Pentru perpetuare in timp, energie pentru miscare, pentru functionare. Dar poate energia se poate lua si intr-un alt mod.
Omul cand e fericit nu-si mai bate capul cu ce rost are viata proprie. In rai vor fi toti fericiti, deci nu vor avea o astfel de problema. Ca prin magie am scapat de problema asta. Problema a fost pur si simplu impinsa intr-un timp la care nu avem acum acces. Ideea crestina este de a inceta sa te mai gandesti la ea.
In Romani 14: 17 scrie : "Caci Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare si bautura, ci neprihanire, pace si bucurie in Duhul Sfant"
Oamenii au nevoie de motive sa fie bucurosi iar crestinii la momentul actual sunt bucurosi fiindca au ideea ca sunt salvati si vor trai vesnic dar o data avand aceste lucruri vor avea nevoie de altceva ca sa-i mentina bucurosi si aceste lucruri sunt clar bautura si mancarea fiindca chiar Isus a spus ca ei vor veni si vor sta la masa in imparatia cerurilor.
Asta e recompena Lui D-zeu pentru cei ce reusesc sa iasa din lumea asta pacatoasa prin credinta.In eternitate nu ne vom mai face nevoile findaca nimic nu se va pierde. D-zeu e etern iar noi suntem copii sai, crezi ca El suporta sa-i vada cum mor?
Pe de alta parte, cine nu si-ar dori sa traiasca vesnic?
Da ma scuza-l te rog pe Aihao19.
E o minciuna chestia cu viata vecinica.
In vechiul testament nu scria de asa ceva doar de cand a aparut crestinismul s-a introdus mizerea asta ca sa ajunga escrocii la putere si prostii sa-si vanda averile.
Sufletul se spune ca nu mai are nevoie de mancare, bautura si nici nevoi.E energie pura ce traieste in alta dimensiune alaturi de Dumnezeu sau de Creator.Viata vesnica nu e ca viata pamanteascs, e duferira.Am zis si eu ce am mai citit din diverse surse. Oricum nimic nu e sigur, totul ramane un mister daca stam sa ne gandim asa, nu poti fi sigur si sa ai certitudinea 100% de existenta vietii vesnice.Fiecare,dar fiecare dintre nou,ca este mai inteligent sau mai putin, isi da cu presupusul si crede ce a citit, ce a invatat, ce a experimentat in viata dar nimeni nu garanteaza pentru nimic, nu poti fi sigur 100% de existenta vietii vesnice nici daca scrie asa in Biblie sau in alte carti considerate sfinte, sunt sigur ca orice om are si o indoiala cat de mica in ceea ce priveste viata vesnica, chiar daca poate si crede orbeste.Eu mi-am spus doar parerea de om simplu, scuza-ma.
anonim_4396 întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: