Logica ta este egal cu zero in fata lui Dumnezeu! Ai 2 optiuni Crezi si vei fi mantuit sau nu crezi si vei arde in iad o eternitate!
Mai bine sa ard in iad decat sa cred intr-un dumezeu cu trasaturi de psihopat
Daca crezi si nu exista, NU ai ce pierde! DAR daca exista si nu crezi ai pierdut tot! Ce crezi, care e mai avantajos?
Nu este vorba despre asta. Dar nu accept sa cred intr-un astfel de dumnezeu, cu trasaturi de psihopat. E ca si cum ai alege sa crezi intr-un psihopat numai ca sa nu te tortureze sau nu stiu ce sa ti faca
Tu acum esti copil asa pare... inca nu ai avut probleme de viata.Viata te va face sa crezi in EL sau nu, totul va depinde de tine. Numai a-l vorbi de rau faci un pacat grav, daca ai stii 0, 1 la suta din cate face el pentru omenire si de nu chiar si pentru tine, ai deveni un sfant. dar cum cunostinta ta este egal cu zero, vorbesti in nestiinta! Cauta si vei afla!
Nu cred ca face mare lucru pentru omenire, dupa cum reiese din trasaturile lui noi suntem 0 barat pentru el. Daca e o fiinta atotputernica nu ar avea nevoie de credinta noastra in el, care nu suntem nimic pentru el. Daca tine la noi de ce nu elimina saracia, boala si moartea? Eu cred ca ii place suferinta lui
Dupa cum am mai zis, tu chiar nu stii nimic de EL. Nu esti egal cu zero, esti sub zero! Noi suntem copiii Lui, creatia LUI are grija de noi... chiar si aerul ce il respiri e dat de El ca sa traim. Tot ce exista pe pamant e dat de EL pentru noi. Cuvintele sunt prea putine pentru ce face El. Cat despre saracie si toate relele pe pamant inseamna liberul albitru... ne lasa sa traim viata asa cum vrem! Nu-ti pot explica tie in cateva cuvinte aici totul despre EL, si nici eu nu stiu totul, stiu doar ca existam si traim datorita milei Lui! Cauta si vei afla!
Si de ce esti atat de sigur ca datorita milei lui existam? Ai vorbit cu el personal de stii tu toate astea? Iar in privinta liberului arbitru, crede ma nimeni nu ar vrea sa fie sarac sau bolnav, dar bineinteles cum nu aveti argumente de ce dumnezeu permite asta acum dati vina pe liberul arbitru
Liberul albitru inseamna ca NU intra in viata noastra de zi cu zi! Te lasa sa te descurci cum poti, asa ne pedepseste pentru primul pacat savarsit de Adam.Totusi mai ajuta din cand in cand pe cate cineva daca acel cineva se roaga pentru ajutor... Aceste cai nu le inteleg nici eu dar stiu cat tot ce face e spre binele nostru!
De ce esti asa sigur ca face pentru binele nostru? In plus, nu a sters Iisus primul pacat original? Atunci pentru ce a mai murit Iisus, daca dumnezeu ne pedepseste la fel?
De unde stiu ca e pentru binele nostru? Stiu pentru ca toata viata am cautat sa aflu totul despre el. In cateva cuvinte nu-ti pot explica tie! Apoi Isus a murit pentru pacatele noastre dara asta nu inseamna ca a sters pacatele si nu vom mai fi pedepsiti pentru ele... ai inteles totul gresit... Inainte ca Isus sa-si dea viata pe cruce daca savarseai un pacat de moarte nu mai erai iertat, mergeai in iad si ramaneai acolo, acum daca te spovedesti si-ti pare rau de acel/le pacate nu vei mai ramane in iad, te poti curata de acele pacate, asta e diferenta! Deci pe atunci degeaba credea-i in Isus si Dumnezeu ca daca aveai pacate de moarte nu erai mantuit, ajungeai in iad si acolo ramaneai.
Wow,ce bu era dumnezeu asta daca te trimitea in iad, si ce ciudat ca si a schimbat brusc atitudinea in noul testamemt si atunci s-a gandit el ca ar fi mai bine sa ne ierte pentru anumite pacate
Florazul15 întreabă:
iKronstadt întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: