anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce jignesc crestini cand discuti cu ei? eu le cer dovezi una singura reala sami arate ca exista amicul lor imaginar iar ei ma jignesc asa scrie in biblie sa se comporte?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Dar totusi dc trebuie sa stresezi mereu crestinii sau pe crestinul ala cu intrebarea asta... frate, daca nu crezi, nu il mai freca pe creieri, ca normal la un momentdat ii sare tandara...
Nu crezi in Dumnezeu, nu-i mai cere lui dovezi, pentru ca el neaga faptul ca "nu exista" asta daca iese din gura ta...
Sunt si eu crestin, si nu jignesc pe cel ce ma intreaba dar altii o fac, faza e ca e si vina voastra, cei care nu cred (nu zic acu fix de tine) sar mereu la cearta "care e dovada ca exista? haaaa?" dc oare nu pot ei sa stea fara sa creada in El si sa taca din gura?
De asta se cearta mereu crestinii cu cei care nu cred in Dumnezeu... nu ca noi nu am fi tampiti (unii)laughing

| anonim_4396 explică (pentru MenInShadow):

Multumesc de raspuns

18 răspunsuri:
| William a răspuns:

Pentru ca niciun m nu iti poate aduce destule dovezi ca sa crezi. Orice ar spune cineva tu o sa zici ca e o poveste inventata. Pentru altii e destul sa citeasca cateva randuri din Biblie si sa creada, tu poti sa o memorezi si degeaba. Doar Dumnezeu te poate ajuta, daca vrei cu adevarat dovezi ca El exista Spune o rugaciune inainte de culcare in fiecare seara (si mai des daca se poate) pentru ca nimic nu ne apropie de Dumnezeu mai mult ca rugaciunea.

| shadovv a răspuns:

Ray o zic "prieteneste": Tu este foarte insistent. De ceva timp ceri mereu dovezi "reale". Ti am aratat Summa Theologiae a lui Toma de Aquino, ti am dat si argumentul lui Descartes si tot insist pe "Dumnezeu exista" ca fiind o axioma deoarece fara existenta a ceva ce este mai presus de toate nimic nu are sens iar raspunsul nostru metafizic devine "de aia!". Am aratat (desigur nu integral) cum ca evolutionismul "is stupid". Tu insisti. Iti mai las un citat: "Exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pământ pentru ca ideile să fie sesizate senzorial şi de proşti."

| morningstar a răspuns:

Am citit nu doar o postare de-a ta si in multe din ele ai avut cuvinte 'nu chiar politicoase' ( ca sa nu spun jigniri' adresate pocaitilor. Si apoi te intrebi de ce te jignesc? uite de-asta. Invata sa vorbesti civilizat, sa discuti fara sa numesti in vreun fel o anumita categorie de oameni din care nu apartii si tu. Si apoi nu o sa ai parte de asa ceva.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Pentru ca toti sunt crestini, ortodocsi prefacuti.
sunt credinciosi doar cu prezenta si atat. In rest se comporta mai rau ca un aurolac.

P.s. Vorbeam doar de acea categorie de cre(s)tini mai sus mentionata. CIne e chiar cerdincios nu se baga in discutii si conflicte cu cei care le cauta!

Răspuns utilizator avertizat
| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Am spreiul de gandaci si pistolul cu bile de cauciuc pregatite!

| benny a răspuns:

In primul rand sti ce inseamna crestin?

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Nu...dar nu este neaparat ca daca ai vorbit cu unul inseamna ca sunt toti asa.Si nu, in Biblie nu scrie nimic despre asta

| Ukraineanu a răspuns:

Vorbeste cu un Preot si intreaba-l tot ce ai pe suflet! Sincer sa fiu intrebarea este cam stupida... mai mult de 14 ani nu ai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai vorbit cu unul, si acum crezi ca toti te jignesc! Nu te supara, dar mai sunt unii, nu zic ca nu sunt, pentru ca si eu am intalnit astfel de crestini, dar nu toti! Si apropo vrei dovezi despre existenta Domnului>?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dami una singura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dovezi nenumarate ai primit pana acum dar nici una nu vrei sa o crezi! Poate sa-ti sparga cineva capul ca sa te faca sa crezi in Dumnezeu? Nicidecum, tu ai optiunea de a alege!

| Cristan95 a răspuns:

Pentru ca sunt niste retardati cu o gandire limitata care fac ce le spune o carte.Doar prin faptul ca nu esti adeptul religiei dovedesti ca esti o persoana mai inteligenta ca ei.Ai mei prieteni stiu ca sunt ateu dar nu ma judeca pentru asta si la majoritatea le-am deschis ochii despre dumnezeu.

| StephanieSsukye a răspuns:

In primul rand nu vad rostul sa ceri fiecarui crestin de pe strada dovezi, daca as fi in locul lor te-as jigni si eu ca banuiesc ca deja s-au saturat. Din moment ce esti ateu convins de ce mai ai nevoie de dovezi? daca ai dubii mai studiaza o data religiile si vezi la ce concluzie ajungi. Fiecare are dreptul la opinie si tu nu esti in masura sa le judeci religia aleasa, sau lucrurile in care cred ei.

| Daniel_Sasu_1982 a răspuns:

Acum nu stiu de c rerigie esti u da' da-mi tu dovezi si apoi cere... iar cat despre biblie, cred ca majoritatea nu stiu nici cum incepe si cum se termina, multi n-au nici habar despre diferenta dintre paste si craciun.