Din nou, sarpe se refera la diavol- Apocalipsa 20:2
Si Dumnezeu le-a creat pe toate perfecte- Facerea 1:31
El uraste raul, nedreptatea si viclenia-Psalmi 5:6, 14.
Nu Dumnezeu l-a creat pe diavol, iar acel sarpe despre care vorbeste era diavolul, Biblia nu spune "serpii", ci "sarpele", doar acel sarpe
Din moment ce toti crestinii de pe-aici avem habar de Biblie, nu sunt interpretari anapoda.
E doar mintea ateista infundata de diavoli, care se crede mai presus de toti si toate
Apropo, ce vrei sa dovedesti?!
Ca Dumnezeu nu exista?
Nu vei dovedi nimic, pentru ca El exista!
Poti sa mai citesti conversatiile noastre anterioare, ti-am dat si link-uri, ti-am si explicat si ti-am si dat versete din Sf. Scriptura pe care bineinteles ca nu le-ai citit, dar de vorbit vorbiti
Nu ii omoara Dumnezeu.
(Iov 34:12)
https://mantuireaorg.blogspot.com/......rinta.html
Potopul: Dumnezeu le spuse oamenilor ca calea pe care merg e gresita. Ii avertizase chiar. Ei nu au vrut sa asculte. Dumnezeu nu a vrut sa lase lumea frumoasa pe care El a creat-o sa se scufunde in nelegiuri, de aceea a pus capat rautatii acelor oameni, asigurandu-se ca isi tine promisiunea din Facerea 3:15 ( Facerea 6-9)
Sodoma si Gomora: faceau pacate ingrozitoare. Erau mai presus de toate criminali, violatori. Dumnezeu le-a dat sanse nenumarate sa se indrepte. A venit chiar El Insusi pe pamant, sa vada daca acei oameni sunt chiar atat de spurcati. Si cand a venit Dumnezeu sub forma a Trei Ingeri, si asupra Lui au vrut sa se arunce, sa ii faca rau. De aceea a distrus Dumnezeu acele cetati- era pusa in pericol venirea lui Iisus, scopul vietii(mantuirea), iar lumea ar fi devenit un loc imoral.
Razboaie, crime, etc: Dumnezeu ni obliga pe nimeni sa faca voia Lui: doavada e ca nici pe tine nu te obliga. Daca unii oameni au ales raul, asta e treaba lor, la momentul potrivit vor da socoteala
E liber arbitru.
Dar cand alti oameni BUNI, NEVINOVATI sunt pusi in pericol, viata lor e mai importanta ca "liberul arbitru" inteles gresit al unora.
Liberul arbitru e: faci ce vrei, nici Dumnezeu nu te obloga, nici alti oameni, dar la momentul potrivit vei culege roadele a ceea ce ai facut
Roade in viata vesnica.
Stii ce, fa ce vrei, crezi ce vrei.
Nu am de gand sa imi risipesc timp pretios sarind de la un subiect la altul, ca mai apoi oricum sa pui iarasi intrebarile la care ti-am raspuns, si sa imi racesc gura degeaba!
Erau pusi oameniii in pericol. Nu doare sa citesti Biblia. Dupa ce o citesti, atunci sa adresezi intrebari si sa te certi cu toata lumea.
Daca nu stii despre ce e vorba, daca nu ai citit Biblia in viata ta, macar ca sa vezi ce cred oamenii pe care ii urati, atunci nu cred ca are rost sa intrebi lucruri cu care oricum nu vei dovedi nimic.
Nu o sa demonstrezi la nimeni ca Dumnezeu nu exista, toti crestinii cu minte, sanatosi la cap nu se uita dupa vorbele tale.
Iti garantez ca dupa ce un crestin iti citeste prostiile nu sta pe ganduri, ci RADE el stie ca Dumnezeu e Viu, ca El exista.
Multa sanatate!
Domnul sa aiba mila de tine!
Eu nu ma identific cu religia, Ortodoxia nu e religie, e Dreapta Credinta, e Biserica.
Religia e inventata de oameni. Dreapta Credinta de Dumnezeu