Dumnezeu nu are nevoie de banii tai ci de inima ta.,, Fiule, dă-mi inima ta şi să găsească plăcere ochii tăi în căile mele.,,
Nu trebuie să te iei după ce zic alții!
Mulți merg să viziteze Biserica Neagră ca monument și poate de aia au pus taxă.
Popii sunt niște mizerii oricum.
E considerata muzeu/monument istoric. In bisericile ortodoxe nu exista nici un fel de taxa de intrare si nu esti obligat sa cumperi nici macar o lumanare de 0.5 lei.
Biserica sus numita este un monument DAR nu este locasul lui Dumnezeu, de aia trebuie sa PLATESTI (banul este ochiul dracului_o vorba romaneasca zice).
Eu am fost intr-o zi in brasov si chiar vroiam sa intru in biserica aia. Stiam ca se plateste si am intrebat cat costa si a zis ca in acea zi e gratis
Cand am fost eu, (nu mai stiu in ce zi, de a fost gratis, seara la 6 a fost slujba)
Nu e neaparat adevarat! Si preotii au un venit lunar din partea statului.IN NICIUN CAZ nu arunca banii adusi de enoriasi pe lucruri scumpe si luxoase!Fiecare are banii lui.
Nu ar trebui sa fietaxa in nici o biserica dar au devenit afaceri din pacate nu biserica mantuieste ci relatia personala cu Dumnezeu prin fiul sau Christos Domnul
Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine Ioan 14:6 asa ca in maretul rai cum zici si chiar asa este nu ajungi ciar daca ai merge 10 ore pe zi la Biserica si sa nu ai o relatie reala cu Christos care a murit pe o cruce pentru pacatele tale si ale mele
Daca doar relatia personala cu Dumnezeu duce la mantuire, de ce lumea merge la biserica? De ce exista biserica?
Casablanca 40 trebuie sa mergi la Biserica sa ramai langa Dumnezeu insa doar mergand la Biserica si neavand nici o treaba cu Dumnezeu e ca si cum vi la spectacol daca nimic nu s-a schimbat in inima ta si tot tu te crezi stapan pe viata ta am o veste proasta mergi degeaba, ca din Biserica direct in iad ajungi si ajungand acolo vei zice da nu am fost la Biserica nu ti am slujit sti ce zice Dumnezeu nu despre genul asta de crestini in ghilimele Plecati de la mine blestematilor ca nu a cunosc si din Biserici se va pleca spre iad
Deoarece,rugandu-ne impreuna, intr-un loc anume, rugaciunea este mai puternica.
Pentru ca a devenit un adevarat muzeu Biserica Neagra.Dar in multe biserici se cere taxa de intrare, pentru ca banii sa ajunga la oameni saraci, sau ii pot folosi la renovarea bisericii respective.
Pentru ca este un edificiu care se degradeaza in timp si care necesita reparatii si intretinere. Daca doar intrii si privesti crezi ca este suficient ca el sa existe? Tu de ce te intretii pe tine, sau doar te uiti in oglinda si gata?
Andrei1859 întreabă: