| bestialu96 a întrebat:

De ce la fiecare protest, Guvernul trimite 150 de mii de jandarmi sa Ii trimita pe oameni acasa repede?
Sunteti de parere ca oamenii se tem de Guverne, iar guvernele fac legea si nu este nici o democratie right?

Răspuns Câştigător
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Salut!
Ai dreptate legea nu exista. Eu consider legea doar o risipa de cerneala si de foi, daca vreau sa ma duc sa fac o crima acum, cine ma opreste? Legea doar iti zice ce nu ai voie sa faci (e o sugestie ce se plateste), oricum majoritatea o sa faca asta.

Ai dreptate, democratia nu e dreapta, legea nu e dreapta, guvernul nu e drept...insasi viata nu e dreapta.

Singurul obiect care face legea in lume, singura autoritate fizica, singurul rege material din lume e banul.

Il ai despici viata in 10 si 10 devine 1.

Nu stiu cata frica are lumea de guvern, insa guvernului ii e frica de popor. Oare de ce?

Ei sunt cativa, cu jandarmi, politie si armata, nu depasesc 500. 000, dar restul de 20 de milioane suntem noi turma, oitele. Indiferent de cate putere de foc are guvernul, noi suntem mai puternici, pentru ca suntem mai multi si putem fi si uniti.

Eu vorbesc din prispa unui copil de 15-16 ani. Eu nu am vazut Revolutia, nu am asistat la cadearea sau ridicarea unei natiuni, eu nu cunosc politica si legea extraordinar de bine. Eu sunt doar un copil, care a vazut cateva stiri, a auzit cateva zvonuri si a citit cateva idei, singurul lucru pe care eu il situ sigur e asta: Eu sunt 1 restul 10, de mai vin alti cativa ei sunt 10, noi tot 10, dar la noi inca mai vin de la 1 la 1000, de la 1000, la 10000 si tot asa... cei ce-au fost 10 la ineput, acum sunt 1, iar noi 10. De vom fi uniti nu ne vom frange de ne vom imprastia dezbinati vom zace.

Nu e cine stie ce, dar e ideea mea despre noi, ca si popor, ca si specie.

Guvernul/cei ce sunt condusi de regele material raman 1, noi cei ce ne "supunem" lor suntem acum 10. Noi conducem daca vrem, dar e mai bine sa traim intr-un rau controlat, decat intr-un bine haotic.

Legea nu e dreapta, nimic nu e drept in viata, nici chiar viata, dar noi o traim si o controlam si tot noi o si infruntam si de multe ori o biruim.

Sper sa ma intelegi.

P. S. Scuza. te rog greselile de scriere!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lege e, coruptie e si zile grele pentru cei care se plang sunt. Altceva ce-i lipseste tarii? O schimbare radicala.

| Woodenpints91 a răspuns:

Întrebarea contrastează cu avatarul laughing

Răspuns utilizator avertizat
| MasterYoda a răspuns:

Poate daca trimiteau 150 de mii de preoti, n-ar mai fi fost atata sange pe strazi. oamenii n-ar mai fi loviti cu bastoane, gaze lacrimogene si gloante de cauciuc, ci cu apa sfintita, fum de tamaie si cruci