Asta se intampla doar in arabia saudita. tari musulmane sunt foarte multe, nu e corecta generalizarea. Daca te gandesti sa-mi dai cu coranul in cap iti dau si eu cu biblia sa vezi ce scrie si acolo.
in arabia saudita se face asa pentru ca acolo este meka si nu vor sa schimbe nimic. in restul tarilor musulmane din Asia si Africa si incluzand pe celelalte din Midle East nu intereseaza pe nimeni ce preferinte ai. ba chiar tot mai multi homosexuali merg acolo pentru ca le place.
Homosexualitatea este printre cele mai grave pacate. Cu putine exceptii, in toate societatile, indiferent de continent, de religie sau de popor, acest pacat impotriva firii si strigator la cer, homosexualitatea a fost pedepsita cu pedepse severe, ca inchisoarea, exilul, castrarea ori condamnarea la moarte. Numai in societatile degenerate, precum a noastra, homosexualitatea devine acceptata.
Pentru că ai gândirea de Evul Mediu şi îţi şi place perioada. Secolul XXI nu prea e de tine.
http://www.tpu.ro/......terial-cu/
"...Numai in societatile degenerate, precum a noastra, homosexualitatea devine acceptata."
Nu zău!
Musulmanii pedepsesc multe cu moartea. Ar fi si culmea sa nu pedepseasca homosexualitatea la fel. Pentru niste barbari ca ei asta e pacatul suprem.
Modul in care expuneti pedepsele nedrepte si abominabile la adresa unor oameni in definitiv nevinovati ma forteaza sa cred ca faceti si apologia lor.
Tinand cont de faptul ca nu fiinta umana alege, ci Natura face alegerile, ce vina au acesti oameni?
Mentalitatea este eronata oricum, pentru ca intrebarea care se pune nu este cand a fost dezincriminata sau incriminata homosexualitatea, intrebarea este daca exista motive pentru a o incrimina respectiva dezincrimina.
Stiti ca pustiul care a pus intrebarea are tendinte homosexuale, avand varsta doar de 17 ani,iar dumneavoastra, pretins om serios, matur si rezonabil practic l-ati condamnat la moarte?
Cat deste celalalt, ala e si mai mic, are 12 ani.
Dar asa este cand esti inconstient.
Care era cel ce spunea, "Prostia nu tine cont de convingerile religioase, varsta sau conditie sociala."
A, da, eram eu.
''A deci pe romaneste tebuie sa ma accept asa cum sunt, nu?''
Esti cea ce esti, de ce ai vrea sa devii altceva, sa devi ceva ce nu esti iti va aduce nefericire.
''Lupt contra pacatului dar...ma simt invins...''
Lupti cu cea ce esti nu cu pacatul, esti om ai parti bune si parti rele, ACCEPTALE nu te lupta cu tine sau esti masochist?
http://vimeo.com/44823513
''Am si uitat ce inseamna sa fi fericit''
Asta e rezultatul alegerilor facute de tine.Asuma-ti responsabilitatea
Neeee, pentru ca tantile gay o sa ia niste ceva de la nenii gay si tot o sa fim multi. Daca era cum zici, eram asexuali.
Pentru ca sexul trebuie practicat doar in scopul procrearii, altfel e pacat, si la crestini e asa, dar nu poti sa urmaresti oamenii ce fac in dormitor, homosexualii chiar daca fac o singura data, nu e cu acel scop, deci e pacat, iar cum musulmanii "ie" bolnavi psihic...
Nu vă mai bateți capul cu Maxim! O faceți degeaba, oricâți psihologi ai angaja să îl rezolve, o să o țină tot așa până SINGUR va înțelege că se simte umil degeaba. Religia îl închide, dacă e păcat nu se întreabă și de ce, cică e lege și trebuie respectată, ceva din frică bănuiesc. Dar el nu se întreabă.
Păcat că se simte vinovat degeaba când putea să aibă o viață fericită fără să se simtă respins de cel care așa l-a creat după cum crede._.
Da tu ai fii homosexual tiai dori sa te omoare cineva? sau sa te dispretuiasca lumea?
De ce din cauza crestinismului este interzisa bigamia, din moment ce eu am bani sa intretin 2 femei de ce sunt fortat sa ma casatoresc doar cu una?
Pacat, beatifulhouse, trebuie sa-ti comunic ca homosexualitatea este un lucru natural... Cu ura (nejustificata) nu te nasti, iti este "indusa", o "dobandesti", iar in cazul tau este homofobia.
Serios?
Satan iubeste homosexualitatea pentru ca este un pacat (Si satan iubeste pacatul...)
Choasmakerangel întreabă:
recedaniel3 întreabă: