Islamul e adevarat cum e si crestinismul. Adica e fictiune.
Nu-mi aduc aminte sa fi crezut in mos craciun. In orice caz acest mos craciun este inspirat dupa un om real: Sfantul Nicolae, episcop de Mira, care a trait in secolul 4 în Imperiul Roman.
Pe bune? Spune-i lui mutu asta. Cu totii am crezut. Eu si fratii mei m-am prin repede, ca l-am prins pe cel care se imbraca in Mos Craciun la gradinita.
Nu tu ai zis ca, cei mici cred in zeul iudeo-crestin-musulman? Si asta e o replica.
Nu am spus ca cei mici cred in zeul iudeu sau cel musulman. De ce minți? Nu exista niciun zeu iudeu si nici musulman.
Eu vorbeam de zeul creștin si tu imi spui ceva de musulmani. Cand am vorbit eu de zeul musulman?
M-ai spart. Ia intreaba un musulman ''Care a fost primul om facut deAllah'', si o sa iti zica. Si Allah tot pe Adam l-a creat.
Pai sunt de acord ca musulmanii asa cred, dar din punctul meu de vedere ei gresesc
Si din punctul lor de vedere, voi gresiti. Si tot asa.
Corect. Oamenii au diverse opinii despre ce este adevarat si ce este fals. Și fiecare are argumentele sale pentru a-si apara pozitia.
Deci pozitia ta nu e adevarata, asa cum nu e a nimanui.
Pe mine mă întrebi? Tu ar trebui sa stii care e pozitia ta. Te consideri ateu? Agnostic? Nu stiu. Tu stii ce te consideri. Eu te întreb așa: daca pozitia nimanui nu-i adevarata atunci recunosti ca nici a ta?
Pozitia mea e ca nu exista zei. Simplu. Nici Barbosul vostru.
Ai spus ca pozitia nimanui nu e adevarata. Asta inseamna ca nici a ta. Asta inseamna ca pozitia ta in ceea ce priveste existenta divinitatii nu e adevarata. Ce usor va contraziceti voi ateii.
Cu privire la ce stiu din stiinta, ca se mai aduna pe parcus.
recedaniel3 întreabă: