| dany1988122 a întrebat:

De ce le iau crestinii liberul arbitru bebelusilor la botez? Parca Barbosul v-a dat liber arbitru, nu?

52 răspunsuri:
| dany1988122 explică (pentru CostinAlamariu):

Islamul e adevarat cum e si crestinismul. Adica e fictiune. rolling on the floor

| CostinAlamariu a răspuns (pentru dany1988122):

Nu sunt de acord

Trebuie sa fi de acord?

Nu-mi aduc aminte sa fi crezut in mos craciun. In orice caz acest mos craciun este inspirat dupa un om real: Sfantul Nicolae, episcop de Mira, care a trait in secolul 4 în Imperiul Roman.

Pe bune? rolling on the floor Spune-i lui mutu asta. Cu totii am crezut. Eu si fratii mei m-am prin repede, ca l-am prins pe cel care se imbraca in Mos Craciun la gradinita.

| dany1988122 explică (pentru dany1988122):

Ne-am*

Totusi nu inteleg ce legatura are asta cu discutia

Nu tu ai zis ca, cei mici cred in zeul iudeo-crestin-musulman? Si asta e o replica.

Nu am spus ca cei mici cred in zeul iudeu sau cel musulman. De ce minți? Nu exista niciun zeu iudeu si nici musulman.

Eu mint? Tu minti.

Eu vorbeam de zeul creștin si tu imi spui ceva de musulmani. Cand am vorbit eu de zeul musulman?

M-ai spart. Ia intreaba un musulman ''Care a fost primul om facut deAllah'', si o sa iti zica. rolling on the floor Si Allah tot pe Adam l-a creat.

Pai sunt de acord ca musulmanii asa cred, dar din punctul meu de vedere ei gresesc

Si din punctul lor de vedere, voi gresiti. rolling on the floor Si tot asa.

Corect. Oamenii au diverse opinii despre ce este adevarat si ce este fals. Și fiecare are argumentele sale pentru a-si apara pozitia.

Deci pozitia ta nu e adevarata, asa cum nu e a nimanui.

Pozitia nimanui nu e adevarata? Nici macar a ta?

Care e pozitia mea?

Pe mine mă întrebi? Tu ar trebui sa stii care e pozitia ta. Te consideri ateu? Agnostic? Nu stiu. Tu stii ce te consideri. Eu te întreb așa: daca pozitia nimanui nu-i adevarata atunci recunosti ca nici a ta?

Pozitia mea e ca nu exista zei. Simplu. Nici Barbosul vostru. rolling on the floor

Ai spus ca pozitia nimanui nu e adevarata. Asta inseamna ca nici a ta. Asta inseamna ca pozitia ta in ceea ce priveste existenta divinitatii nu e adevarata. Ce usor va contraziceti voi ateii.

Cu privire la ce stiu din stiinta, ca se mai aduna pe parcus.