Pentru ca, Craciunul este o sarbatoare magica unde toate dorintele se pot indeplini si de asta se spune ca de Craciun fii mai bun
Efectul de turmă, un fel de molipseală cu voioşie.
În general de sărbători (religioase sau nu) oamenii sunt ceva mai calzi şi bine dispuşi, drept urmare, mai buni unii cu alţii (majoritatea).
Buna
nu cred ca de Craciun trebuie sa fi mai bun..omul bun si cu suflet mare, face milostenie si in cursul anului, doar ca, de sfintele sarbatori, ne amintim de lipsurile din copilarie si daruim dulciuri si tot ce putem celor c are chiar au nevoie, e bine sa ajuti atunci cand poti si cand simti ca cel de langa tine chiar are nevoie de ajutor.
Sarbatori fericite
Care lume? Îți pot da exemple că oamenii sunt mai răi. Exemple pe care le-am văzut în jurul meu în ultima vreme și de care am rămas puțin dezamăgită.
Până și eu sunt mai rece în perioada asta.Nu-mi place Crăciunul...
Baftă!
Datorita spiritului de sarbatori.
Oameni se gandesc ca macar o data sa fie mai buni.
Si acel moment pica de Craciun
De am fi mai buni doar de craciun? Un om (nu numaidect crestin ) trebuie sa fie bun in toata perioada anului.
,, Beneficiari ''faptelor bune 'au nevoie de sprijin in toata perioada anului, nu doar de craciun.
Faptul ca craciun oamenii sunt mai generosi se datoreza faptului eforiei de moment.
E post, macar acum sa fie ipocrita aproape 100%, in postul pastelui e 100%, chiar mai mult.
Buna!
Majoritatea lumii devine mai buna de Craciun deoaree crestinismul promoveaza bunatatea doar cu o anumita ocazie. Putine persoane crestine o sa-ti spuna ca el nu incearca sa fie mai bun de Craciun.
Pa, pa.
Pentru ca se tem mai mult de zeu. Daca te vede ca esti rau de ziua unicului sau fiu, se simte ofensat si jignit.
Nu devine, doar pare.
Lumea se camufleaza sub haina manjita a bunatatii, dar tot acel psihopat notoriu poarta haina.
Nu devine mai buna, ci mai falsa decat de obicei, tot timpul mi s-a parut ca de craciun ipocrizia pluteste in aer, toti netrebnicii pozeaza in buni crestini
Este promovat acest obicei in special pe la televizor, peste tot in lume. De aici, si lumea incepe sa fie mai buna. Nu inteleg multe alte persoane, dar este minunat cand vezi cat de mult bine este facut in perioada aceasta a anului.
Mai este si ideea ca vezi pe altii facand bine. Si vazand pe altii, multi vor incerca si ei sa fie mai buni.
O zi placuta!
De prea multa ipocrizie. Daca esti bun, esti bun o viata intreaga! nu doar intr-o anumita perioada a acesteia.
De Craciun se sarbatoreste Nasterea Domnului, Dumnezeu vrea sa fim mai buni daca in restul anului suntem rai
Pentru ca, se spune ca de Craciun primesti mai mult bine decat faci, decat in alte zile :*.
Stii tu, miracolele de Craciun .
Fundita? :*
Gabriel2606 întreabă: