Foarte puțini au auzit de iluminati. Oamenii se tem că se taie pensie, iese Ponta etc. De-aia nu pot oamenii de ilumantii. Se știu foarte puține despre iluminatii, unii îi consideră urmași ai vechilor dinastii (Habsurg, Romanov) sau mari bogătași ce dețin cei mai mulți bani și opresc circulația normală a bancnotelor (Bilderberg, Rotschild).
Oamenilor de rand nu le e frica, pentru ca nu stiu cine sunt cu adevarat ei, sau daca exista, Illuminati ar putea fi doar un paravan pentru ai ascunde pe adevarati mahari mondiali ca sa ii induca in eroare pe cautatorii de informatii.
Cine anume se teme de Iluminati? afara de pustii care au prea mult timp sa priveasca documentare pe youtube. Se teme mama ta de iluminati? iti zic eu ca se teme mai mult ca vine intretinerea mult iarna. Se teme ala de merge pe santier de iluminati? Se teme sa nu-l prinda vreo boala sa nu mai poata munceasca.
Nu se teme nimeni de iluminati, asta. daca ne dam seama cine mama naibi sunt iluminati astia, probabil un fel de teroristi ca la revolutie, toti strigau teroristii, stiau ca sunt acolo, undeva, dar nimeni nu-i vedea.
Pentru ca nu stiu ce inseamna cu adevarat.
Cred ca sunt oameni care vor raul. Nu e nici pe departe asa. Daca s-ar documenta mai mult si ar lasa aberatiile scrise de presa la o parte si-ar da seama.
"Pentru ca nu stiu ce inseamna cu adevarat."-Serios? Si tu stii?
Doub-am spus eu cumva ca stiu? ca nu vad de unde reiese lucrul asta
Doar ca m-am interesat mult despre acest lucru nu inseamna ca neaparat cunosc adevarul
1. Ca nu e curat de asta ma tem de religia asta Iluminati sau ce ar fi ea,
2. Nu am nimic in potriva lor, si nu spun ca sunt rai sunt buni dar miroase ceva necurat.
3. Sunt liber sa aleg ce religie vreau, fara sa mai vin cu argumente.
Se teme?
Okay, poate că există însă sincer, să-ți fie frică de niște oameni... E o prostie. E adevărat că suntem înconjurați de chestii de genul dar trebuie să fim neutri, nu văd de ce ar trebui să ne fie frică.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: