Cum spunea Platon: " lumea materiala care ne înconjoara nu este una reala, ci numai o umbra a lumii reale "
Acum tu decizi daca aceasta idee te inglobeaza si pe tine.
Cred ca esti o persoana visatoare cu multe intrebari existentiale.
Nu cred ca este nimic rau.
Mda, si Eminescu se pricepea sa strice glumele altora. True story.
Cred ca esti cuprins de ceva ganduri negative. Nu trebuie sa te mai gandesti la lucrurile de genul. Sau poate simti nevoia de a'ti vizualiza viata pentru ca in subcostientul tau regreti ceva din trecut. Oricum indeferent de ceea ce s'ar fi intamplat ar trebui sa il lasi acolo in trecut si sa te concentrezi pe viitor si prezent. Nu'ti complica existenta singur. Fii cat mai optimist si incearca sa alungi gandurile rele. Sa faci o analiza a vietii tal de pana acum nu este rau dar nu iti imagina si lucruri ce nu s'au intamplat.
Gandesti...asta e un semn bun nu multi oameni din Romania folosesc ce au la mansarda, ar trebui totusi sa vezi partea pozitiva si sa iti vezi de viata ta!
Pai viata insasi aici e un vis mai lung ca oricum daca mai exista si alta lume o sa ne trezim din acest vis in altul foarte repede trece timpul maine poimaine te vezi la 70-80 ani daca ajungi.
Te simti "de parca ar fi cineva in tine", acel cineva presupun ca este o alta latura a personalitati tale creata de catre mintea ta. Acele iluzii ale tale nu sunt cumva temeri din trecut sau din prezent care acum ies la iveala, trebuie sa treci peste aceste lucruri, spune-mi mai multe deoarece am trecut si eu prin situatii similare.
Si daca viata, practic tot ce ni se intampla, face parte din creatia unui demiurg care se joaca cu sufletele noastre, o iluzie la care noi privim neincetat avand impresia ca traim intamplarile din viata noastra?
AvalohAlyn întreabă: