anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma simt mereu inconstient ca nu exista ca parca ar fi cinea in mine dar tot eu gandesc nu stiu cum sa spun... Viata mi se pare ca o iluzie parca visez si ma simt pe o masa de operati pe moarte si imi imaginam viata mea cum trebuia sa fie dc?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Cum spunea Platon: " lumea materiala care ne înconjoara nu este una reala, ci numai o umbra a lumii reale "

Acum tu decizi daca aceasta idee te inglobeaza si pe tine.

15 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Meah, nice story.

| Damasc a răspuns:

Zburda tineretea din tine.

| francesca89 a răspuns:

Tu esti pustiul acela de 13 ani care zice ca ia PASTILE de marijuana laughing

| Tania a răspuns:

Cred ca esti o persoana visatoare cu multe intrebari existentiale.
Nu cred ca este nimic rau.

| ndc a răspuns:

Baieti, cred ca avem un nou Eminescu pe mainile noastre.

Răspuns utilizator avertizat
| ndc a răspuns (pentru TrollingFace):

Mda, si Eminescu se pricepea sa strice glumele altora. True story.

| marina28 a răspuns:

Cred ca esti cuprins de ceva ganduri negative. Nu trebuie sa te mai gandesti la lucrurile de genul. Sau poate simti nevoia de a'ti vizualiza viata pentru ca in subcostientul tau regreti ceva din trecut. Oricum indeferent de ceea ce s'ar fi intamplat ar trebui sa il lasi acolo in trecut si sa te concentrezi pe viitor si prezent. Nu'ti complica existenta singur. Fii cat mai optimist si incearca sa alungi gandurile rele. Sa faci o analiza a vietii tal de pana acum nu este rau dar nu iti imagina si lucruri ce nu s'au intamplat.

| CrazyTeenager a răspuns:

Gandesti...asta e un semn bun nu multi oameni din Romania folosesc ce au la mansarda, ar trebui totusi sa vezi partea pozitiva si sa iti vezi de viata ta!

| aryana1991 a răspuns:

Consulta un psiholog si eventual si un psihiatru...

| Sp3edy a răspuns:

Pai viata insasi aici e un vis mai lung ca oricum daca mai exista si alta lume o sa ne trezim din acest vis in altul foarte repede trece timpul maine poimaine te vezi la 70-80 ani daca ajungi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te simti "de parca ar fi cineva in tine", acel cineva presupun ca este o alta latura a personalitati tale creata de catre mintea ta. Acele iluzii ale tale nu sunt cumva temeri din trecut sau din prezent care acum ies la iveala, trebuie sa treci peste aceste lucruri, spune-mi mai multe deoarece am trecut si eu prin situatii similare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti posedat ema baga o cantare pentru baiattt du-te la biserica da banii la un popa sau un doctor

| AnonymousMm a răspuns:

Si daca viata, practic tot ce ni se intampla, face parte din creatia unui demiurg care se joaca cu sufletele noastre, o iluzie la care noi privim neincetat avand impresia ca traim intamplarile din viata noastra? happy