anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma urasc? Cum pot face sa nu ma mai urasc? Sunt unele momente in care ma iubesc ca sa zic asa, dar mai mereu ma urasc.La scoala de exemplu,imi vine sa ma strang de gat,sa ma dau cu capul de pereti si chiar si cand merg imi vine sa ma opresc si sa mor,sa sar in cap, sa ma impusc. DE CE ma urasc?
Ce inseamna asta? Nimeni nu stie care e problema mea si toti ma cred ciudat,de fapt si sunt... diferit mai bine zis.
Singurul loc in care nu ma urasc este sala, numai cand sunt la lupte nu ma urasc,atunci ma iubesc si asta probabil pentru ca sunt "singur" adica raman pana tarziu la sala. in fine, cand intru in sala uit de toate,de toate grijele, de toate suferintele mele...e singurul loc de unde nu as mai pleca niciodata.
Va rog ajutati-ma. De ce si cum sa nu ma mai urasc?

34 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Miscarea face bine oricui. Iti recomand in loc de lupte, un sport de echipa, voluntariat, munca la tara in weekend (daca ai unde). Patima pentru o persoana, combinata cu neacceptarea ta (nu toti aratam ca Cristiano Ronaldo), pot sa aiba efecte urate.

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

Probabil din cauza problemelor pe care tu sau cei din jur le au, crezi ca e doar din cauza ta.Dar nu e asa, problemele oricum sunt din cauza lumii in care ne aflam, pentru ca ea e condusa de Satan. 1Ioan5:19.Dar daca vei studia Biblia vei vedea ca Dumnezeu ne trateaza cu demnitate si nu avem motive sa ne uram.

| Thunderstruck a răspuns:

Ai gresit catgoria.

| Thunderstruck a răspuns (pentru devil2279):

Nu exista dumnezei, draci, spiridusi, noroc, ghinion, zei etc.Incearca sa intelegi si apoi discuta cu tine daca nu vrei sa mergi la un psiholog.

| relian a răspuns:

Esti o persoana DEPRESIVA, in creirul tau exista un dezechilibru chimic si trebuie sa iei ceva medicamente antidepresive.Creierul are aproximativ 10 miliarde de neuroni intre care au loc transmisii si receptii de impulsuri elecrtrice, impulsuri care sint transformate in chimicale care au diverse denumiri.Un neuron transmite o anumita cantitate de chimicale care va trebuie receptionat de un alt neuron numit receptor.Este ca si cum tu ai baga un stecher in priza.Stecherul sa zic ca are 3 pini adica 2 care conduc curentul si unul impamintarea si priza are la fel 3 orificii si se cupleaza unu cu altu.Ei in anumite cazuri un neuron pateste ceva si nu mai poate recepta tot ce alantu a transmis.Ori neuronul ce transmite da mai putine chimicale si alatu ce recepteaza are nevoie de cantitatea normala.Astfel se creeaza un dezechilibru intre transmitator si receptor si apar anomalii in gindire, in reactii si asa mai departe.Doctorii psihiatrii dupa ce te consulta o sa stie ce este deficitar in creierul tau si o sa iti administreze sau o sa iti dea o reteta de medicamente care suplineste ce este lipsa acolo in capul tau.Chestia ta cu sala apare datorita faptului ca tu ai gasit in creier o modalitate de a contracara lipsa a ce se petrece acolo.Insa se pare ca nu este suficient.Deci va trebui sa gasesti maio multe metode care sa balanseze iar situatia, cum ar fi si altye activitati cum e cea cu sala care sa te faca sa uiti acea lipsa cocretizata in acele ginduri. Daca nu mai poti gasi tu singur modalitati, poti mergi la psiholog si ala probabil te poate ajuta.Dar cel mai usor este sa iei medicamente si chiar sa mergi si la psiholog, pentru a gasi si rezolvare naturala sazic asa si cu timpul sa iti revii si sa nu mai iei nici un medicament. Iubita mea este farmacista si ea mi-a spus chestiile astea.A zis sigur daca o sa iei ceva pilule o sa iti revii. Daca nu vrei pilule atunci cauta metode, activitati care sa iti placa si sa te distraga de la aceste ginduri.Dar un psiholog nu ar fi rau ca de altfel si ceva medicamente.BAFATA

| AvalohAlyn a răspuns:

Pai trebuie sa ne spui de ce te urasti.Nu putem sa te ajutam daca nu spui motivele.Nu e bine nici sa te urasti dar nici sa te iubesti prea mult.Incearca sa mergi sa te spovedesti sau pur si simplu sa vorbesti deschis cu un preot, un calugar, un om trecut prin viata si intelept.Sau daca nu vrei varianta aceasta, incearca un psiholog, dar alege-i.Si preotul si calugarul si psihologul se alege.Vei nimeri la multi care nu te vor multumi dar in final vei gasi omul potrivit dar trebuie sa cauti.O alta cauza a urii proprii fata de persoana ta o reprezinta neincrederea in tine.E bine ca mergi la sala.Mergi si la sala si la biserica si la alte activitati, implica-te in voluntariat, sunt centre frumoase, fa ce-ti place etc.Asta iti va da incredere in tine.Nu exista solutii altele decat ce ti-am dat eu.Solutia nu este pierzarea adica sinuciderea sau mutilarea.Asta este un pacat.Cand te sinucizi nu scapi de chin ci te adancesti si provoci suferinta multora.Gandeste-te bine.Fa ce-ti place si nu uita, cauta un preot, calugar sau psiholog.Numai bine

| AvalohAlyn a răspuns:

Deci clar solutiile astea te vor ajuta:psihologul, preotul si un monah cunoscut care ajuta oameni de la manastire.Si sala ajuta foarte mult.Si activitatile si voluntariatul dar sa nu uitam de apropierea de Biserica, nu iti zic acum sa iti pui batic in cap si sa mergi in fiecare Duminica la Biserica dar cat de putin sa te apropii de Dumnezeu.Iti trebuiesc lucruri care sa iti dea incredere in tine, cum iti da sala.Si eu am avut aceasta problema, merg si la preoti si la psihologi, nu am avut incredere in mine de la multe lucruri intamplate in viata, am facut si depresie.Pe mine astea m-au ajutat.Acum depinde de persoana.Dar incearca.Cat de putin.Numai bine

| dracu14 a răspuns (pentru devil2279):

Ai nevoie de un psiholog nu de credinta...

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Este normal sa te urasti. Face bine.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru devil2279):

Ramane creierul proaspat, ferit de fericire, de euforie.Iti faci rau daca te bucuri prea mult,ramai asa,ca-i mai bine.
Fericirea nu rezolva nimic in viata, trebuie sa fi trist, deprimat, pentru a constientiza realitatea, in forma ei cea mai de c***t.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Încearcă o vizită la psihiatru. Poate fi vorba de o depreie.

| Zenit313 a răspuns:

Trezeste-te,Bau-Bau nu exista!

Trebuie sa mergi la psiholog! happy

| Zenit313 a răspuns (pentru devil2279):

Psihologii au multi ani de studiu si practica pentru rezolvarea acestor probleme! happy
Ai incredere si te rog incearca, nu ai ce sa pierzi!

Nu ai ce sa pierzi, crede-ma, mergi la psiholog si o sa stii atunci exact ce trebuie sa faci!
Trebuie sa ai caracter, demnitate si respect fata de PROPRIA PERSOANA!
Daca tu nu te iubesti pe tine, atunci cum vrei sa te iubeasca cineva?!
Totul pleaca de la starea ta interioara si se reflecta asupra lucrurilor din jurul tau.
Un sportiv adevarat isi antreneaza si psihicul impreuna cu starea interioara!

Mergi te rog la psiholog si sa imi spui rezultatele! happy

Tot ce ai cu adevarat,esti chiar TU! Nu ai motive pentru care sa te urasti!
Daca ai probleme,asta este,toti avem.
Daca gresesti, asta este, nimeni nu este perfect, dar numai prostii isi repeta greselile.

Ma bucur pentru tine ca o sa mergi la psiholog, nu strica sa incerci! happy

| 3xfemeie a răspuns:

Daca "devil" te atrage asa mult incat il folosesti ca nick, cum ai vrea sa te iubesti? big grin

| tasmania a răspuns:

E greu sa gasesti asa, un raspuns si o rezolvare hocus-pocus. Eu zic sa gasesti un parinte duhovnic experimentat si sa faci o spovedanie.

| EgoFiet a răspuns:

As vreau sa vorbesc ceva cu tine. da`mi add la skittles_45_blonda daca vrei happy

| Hope77 a răspuns:

Ura vine dintr-o singura sursa: adversarul lui Dumnezeu. Si nu e sanatoasa nici pentru minte, nici pentru suflet, nici pentru trup.

1: schimba-ti nick-ul
2: deschide-ti inima fata de Dumnezeu si cere-i ajutorul
3: citeste din Scriptura (poti incepe cu Evanghelia dupa Ioan si Psalmi) - vei primi intelepciune de la Cel care iti poate da pace sufleteasca si vei vedea ca ai un Prieten adevarat care te intelege
4:gaseste oameni care Il iubesc pe Dumnezeu si spune-le sa se roage pentru tine (chiar daca nu le dai amanunte despre problema ta)

"Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă..." Ioan 14:27

| relian a răspuns (pentru Hope77):

Deci ai o problema medicala citeste biblia si gata deja esti sanatos.Frumos mod de a te vindeca.Ia sa vad daca tu ai pati asa sau stiu si eu o alta boala, ori voi astia credinciosii de ce mai mergeti fratilor la spitale cind va imbolnaviti? De ce nu ciotiti biblia si sa va faceti bine.Nu mai dati sfaturi din astea daca nu ati fost vreodata bolnavi. Daca te rogi pentru cineva tu crezi ca acea persoana se face bine? Trezitiva nu mai visati.Scuze ca ma bagai si eu si sper sa nu ma injuri. Tipul are o problema ce te asigur nu se rezolva nici cu un milion de rugaciuni, sau cu o mie de biblii.Ce spui tu este valabil cind ai un necaz nu o afectiune si asa este bine sa vorbesti cu cineva chiar si strain sa te descarci si asa mai departe.Dar te asigur ca nu e si cazul aici.Numai bine

| Hope77 a răspuns (pentru relian):

Nu injur pe nimeni, stai linistit :-), nici macar in gand.
Prietenul nostru nu a intrebat cum sa te poti trata de diabet.
Ceea ce descrie el este o boala sufleteasca pentru care toate medicamentele la care poti visa nu-l vor ajuta.
Nu uita ca si in materie de sanatate fizica, medicina moderna nu e atot stiutoare si nici atot puternica. Te asigur ca in Scriptura sunt solutii/sfaturi pe care cei care le-au aplicat si le aplica se fac sanatosi in situatii in care medicii i-au trimis sa moara acasa.
Sanatate :-)

| anreeasweety22 a răspuns:

Pai de ce te urasti/ gandeste pozitiv.alege o fata, un grup, un prieten cu care sa uiti de asta