anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma urasc? Cum pot face sa nu ma mai urasc? Sunt unele momente in care ma iubesc ca sa zic asa, dar mai mereu ma urasc.La scoala de exemplu,imi vine sa ma strang de gat,sa ma dau cu capul de pereti si chiar si cand merg imi vine sa ma opresc si sa mor,sa sar in cap, sa ma impusc. DE CE ma urasc?
Ce inseamna asta? Nimeni nu stie care e problema mea si toti ma cred ciudat,de fapt si sunt... diferit mai bine zis.
Singurul loc in care nu ma urasc este sala, numai cand sunt la lupte nu ma urasc,atunci ma iubesc si asta probabil pentru ca sunt "singur" adica raman pana tarziu la sala. in fine, cand intru in sala uit de toate,de toate grijele, de toate suferintele mele...e singurul loc de unde nu as mai pleca niciodata.
Va rog ajutati-ma. De ce si cum sa nu ma mai urasc?

34 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Probabil din cauza problemelor pe care tu sau cei din jur le au, crezi ca e doar din cauza ta.Dar nu e asa, problemele oricum sunt din cauza lumii in care ne aflam, pentru ca ea e condusa de Satan. 1Ioan5:19.Dar daca vei studia Biblia vei vedea ca Dumnezeu ne trateaza cu demnitate si nu avem motive sa ne uram.

| anreeasweety22 a răspuns:

Pai de ce te urasti/ gandeste pozitiv.alege o fata, un grup, un prieten cu care sa uiti de asta

| EgoFiet a răspuns:

As vreau sa vorbesc ceva cu tine. da`mi add la skittles_45_blonda daca vrei happy

Răspuns utilizator avertizat