Conteaza foarte mult generatia. Pe vremuri, nu se vorbea asa unui om cu 10 ani mai batran.
Dar ca esti pe langa de la inceput pana la sfarsit se spunea pe vremuri? Sa reglam situatia: eu sunt intre 35-40 de ani. Tocmai ai fortat o femeie sa-ti spuna varsta ei. Pe vremuri doar boii faceau asta.
Sa revenim la subiect si sa I'll incheiem: De unde se afla informatii de genul asta? Daca nu stii e clar ca manci de toate inclusiv kkat.
35-40 ani? Sincer sa-ti spun, dupa cum vorbesti si dupa inteligenta ta, ai doar 14 ani maxim.
Uite un exercitiu: Uita-te prin orasul tau la toti cei care fumeaza sau injura, si intreaba-i ce religii sunt. O sa vezi ca toti sunt ortodocsi. Dintr-o secta de 50 neoprotestanti, poate doar 1 a fumat la viata lui. Dintr-o secta de 50 ortodocsi, cel putin 30 au fumat la viata lor. Unii cred ca asa le permite religia, am vazut multe persoana ortodocse care spun asta, si nu afirmam.
Aici e vorba de statistici, si pe internet nu gasesti ce vrei. Ai dreptul la exprimare in Romania, poti sa te informezi chiar direct, nu prin internet. Poti intreba oameni mari din Romania sa-ti spuna, parintii mei nu au fost niste oameni simplii, si avut multe de invatat de la ei. Nu cred ca ai mers vreodata intr-o tara diferita de Romania sau Ungaria (cu parintii tai, sunt sigur ca esti minor). Cand o sa calatoresti prin vechiul Vatican, o sa stii mai multe despre religia ta (chiar daca esti ortodox).
Tocmai asta spun: nici nu ai tu treaba cu varsta mea si cu eticheta pe altii. Faci afirmatii care jignesc pe altii si cand ei vorbesc pe limba te apuci sa le spui ca sunt necrescuti si alte alea. Nu e treaba ta ce fac ceilalti. Vezi-ti de viata ta.
Un lucru e cert cei care fac parte din religia adevarata trebuie sa fie toti preocupati de respectarea principilor biblice nu numai cativa, pentru ca toti sunt uniti in acelasi mod de gandire.