Poi că așa le zice cartea sfântă...
Alte argumnete n-au, dar ei zic că e suficient...
Pentru ca asa scrie in Biblie,si tot ce scrie acolo este da si amin.
,, Şi fiara a fost prinsă. Şi, împreună cu ea, a fost prins prorocul mincinos care făcuse înaintea ei semnele cu care amăgise pe cei ce se inchinasera ei.,,,, Si au fost multi oameni care au avut experiente in care au vazut ca exista rai si iad.
http://www.viatavesnica.ro/......ea-clinica
Nu majoritatea ci toti, cred asta ca asa le-a spus unii acum cateva mii de ani care ii tinea subjugati pe superstitiosi si cu toate ca lumea s-a modernizat, cercetarile a adus alte noi teorii si a evoluat in cercetarea univerului, s-a demonstrat ca pamantul nu e plat si e rotund fata de cum sustinea lumea veche, inca sunt indivizi care nu se pot rupe organic de iluzia credintei in zei, sfinti, rai, iad, potoape, apocalipse si alte minunatii si bazaconii inchipuite.
Dar ce este sub demnitatea ta sa pui mina sa citesti sa mergi la Biserica. Aici clar nu vei primi un raspuns concret si vei fi mai buimaca ca atunci cind ai pus intrebarea.Tu ce ai vrea sa trimita dracii o solie sa astepte la tine la usa pina ii primesti sa vina cu daruri ca la Soliman Hadimbul.Ai vrea sa vina si cu pliante poate si niste filme video de prezentare ale iadului, sa le rizi in nas ca sunt trucate. Poate sa chemi si gasca sa le smulgeti niste fire de par sa puneti la bici sa pocneasca mai tare la plugusor, Poate vreti sa va pozati cu ei sa ii pui la avatar.Eu zic sa te potolesti si sa te inchini seara si musai Tatal nostru
Jess,e prea mult pentrutine.Este identica cu diferenta dintre dragoste si sex(asa fiind sigur ca ai sa le descurci).Mi-e scirba de ce se face aici jess si mi-e scirba si de tine jess.Chiar daca sentimentul este reciproc ma gasesti in baie vomitind...
Harciog, in primul rand nu ai de unde sa stii ce e mult si ce nu- pentru mine, sau de exemplu pentru o oarecare alta persoana.
Iar, dragostea si sexul, sunt niste trairi si, totodata, am putea sa le categorisim- niste 'manifestari' - de aceea am putea sa le adaugam si- 'bine merci' la categoria de fata; no problem, pentru mine nu e niciun necaz, ci instinctul e de vina...
Cat despre scarba, eu nu am niciuna - spre exemplu- vizavi de oameni, ci de- eventual- un rahat prea dulce&mirositor! Asadar, ce sa-ti mai spun?, - grija mare pe viitor- in alegeri, ca sa nu mai ai greturi/vomituri.
Numai bine.
Imi pare rau jesss, scirba scirba si greata n-au disparut.Trag nadejde sa dispara odata cu astia care profita de informatia electronica si cica isi etaleaza inteligenta sau memoria lor jesss.Brrrrr...plec iar la baie.Probabil ca acolo-i locul meu si trag nadejde ca din cauza prostiei...
Omul nu poate accepta ideea ca dupa ce moare nu mai exista nimic, si asa a inventat raiul si iadul. Si chiar daca ar exista ce ar face omul acolo, ar freca-o o infinitate?
Am mai zis ceva astazi asemanator, nu mai stiu cui, in fine. Eu consider ca este datorita a ceea ce auzim inca din copilarie. Ce vreau sa spun este ca asta am invatat inca de cand eram mici de la cei mai invarsta: daca faci fapte bune ajungi in Rai, daca nu esti cuminte ajungi in Iad. Ori nu poti sa ma contrazici ca nu ti s-a spus macar odata asta pana la varsta de 7-8 ani. Deci oamenii cred in cele doua pentru ca asa au fost invatati de mici, dar nimeni nu are certitudinea ca ele chiar exista. Altfel spus am fost usor programati sa credem in aceste doua extremitati.
@JeSs,draga mea amica,tu cunosti un posibil raspuns care sa-ti stimuleze gandirea,inteligenta! De aceea evit sa ma bag in amanuntit,ci mai bine iti spun ca'mi placi mult! Sa nu te jenezi,pentru ca spun adevarul! Esti foarte inteligenta! Raspunsul meu il stii deja, nu cred ca ne ducem in rai sau iad, ci intr'un pamant cu totii! Cu respect @Jony!
Fiindca noi crestinii santem credinciosi, anonime nu creduli.a fi credul e o diferenta mare fata de a fi credincios.ce intrebi tu tine de credinta.eu nu sunt prea credibcios,dar logica mea simpla imi spune ca; daca eu imi fac o gradina, o curat, o ar si seman in ea.cand vin sa recoltez,adun roadele bune si scaietii,gunoaiele, pleava, le adun si le arunc in foc.intrucat sunt creationist, mi se pare logic ca Dumnezeu sa faca la fel cu gradina lui.nu am vazut nici un om sa puna la un loc roadele lui bune cu scaietii, cu uscaturile, cu buruienile otravitoare.doar.doar cei puturosi, si lenesi. buruienile si cultura mea se supun voii mele.dar noi oamenii santem liberi sa alegem unde mergem.in hambar sau in foc.asa ca cei care aleg calea abuzurilor, supunerea in fata patimilor deci pacatul si moartea, aleg singuri.cine e vinovat?
Andreistefan112222 întreabă: