| AnonNameless a întrebat:

De ce majoritatea preotilor pica la puscarie pentru pedofilie? Am citit undeva ca pedofilia e o boala mentala si daca e adevarat de ce merem la biserica sa ne predice niste oameni bolnavi psihici? Si da mam documentat sunt mai multe cazuri de preoti care ajung la puscarie pentru pedofilie decat de oameni normali

28 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Din comunele Pietroasa, Letca Noua si Letca Veche preotii Gigel, Vasilica si Ghita sunt pedofili.
Concluzie dedusa cu maduva spinarii:
"Majoritatea preotilor sunt pedofili."

NOname
| NOname a răspuns:

Posibil că preoţia dezvoltă înclinaţii de pedofili în bărbaţi, căci dorinţa/nevoia sexuală fizică o au, dar şi-o pot afişa mai fără teamă în faţa unor copii neştiutori, uşor de păcălit şi manipulat şi nevinovaţi - un adult, cel mai probabil, i-ar scuipa în faţă, dacă ar încerca să-i facă avansuri sexuale, aşa că îi atacă pe cei fără apărare şi naivi.

La fel de posibil că cei cu înclinaţii de pedofili îşi aleg această meserie, tocmai pentru a avea un acces mai uşor la copii şi a putea profita de ei sub protecţia autorităţii şi credibilităţii (pe care le oferă titlul).

http://stirileprotv.ro/......_embed.php

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
asa cum nici noi nu suntem perfecti toti, si avem persoane care au alte inclinatii sexuale, asa si unii cad in ispita. raul conduce de multe ori si salasluieste acolo unde este punctul slab si fara credinta, nu toti sunt la fel, nu trebuie sa ii judecam gresit pe toti, daca un prieten/ruda/orice cunostinta de a ta are alte inclinatii sexuale, asta inseamna ca esti si tu? fiecare platim dupa greselile si pacatele noastre, aici legal, iar sus la judecata Divina.
O zi frumoasa sa aihappy

| Moisie a răspuns (pentru caramela):

Asta nu este un argument!
Un preot trebuie sa fie model de moralitate. Daca este un gunoi atunci sa nu murdareasca casa lui Dumnezeu ci sa predice ca cocosii, de pe gramada de gunoi!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Moisie):

Imi permit sa intervin! Stii care e diferenta intre preoti si popi?

Preotii isi fac treaba pentru care au fost pregatiti, in timp ce popii fac asemenea lucruri.S-au vazut cazuri de,, popi'' care fac si asfel de lucruri ( care beau, se judeca pentru lucruri marunte, care injura, in genereal -pacatuesc)Acest oameni in nici un caz nu fac cinste Bisericii si comunitatii din care fac parte.
Daca nu se pot abtine de la asfel de lucruri ar trebui sa renunte la haina monahala.Macar din bun simt.

| Moisie a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ce treaba face un preot?
Construieste case, puna mana pe munca ca sa-i ajute pe saraci?
Toti sunt pregatiti pentru a fi sarlatani si pentru a primii bani fara sa munceasca.

| caramela a răspuns (pentru Moisie):

Poate nu o fi un argument, dar nici in polemica nu vreau sa intru. daca ar fi asa, ar trebui si profesorii exterminati nu? si seamanul nostru care cade in ispita nu?

| Moisie a răspuns (pentru caramela):

Profesorii nu, numai prostofesorii!

| Fatamuntilor a răspuns:

In primul rand o mica precizare:Nu majolitatea. SUNT unii preoti care fac acest lucru, asta nu insemna ca trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala.Eu cred ca acei preoti pedofi au facut o facultate bazandu-ze pe credilitatea viitoarelor sale victime si crezand ca nu vor fi descoperiti.

| milan9 a răspuns:

Esti fara rusine sa minti in maniera aceasta. sad

Din 23000 de preoti si calugari din aceasta tara nu este nici macar un singur caz de astfel de grozavie, iar tie ti se pare ca e cazul sa faci glume ce nu-si au rostul...

| milan9 a răspuns:

Cat de lipsit de demnitate trebuie sa fie cineva pentru a spune astfel de minciuni grosolane... sad

Din 23000 de preoti si calugari din aceasta tara nu este nici macar un singur caz de acest gen.

Dar in schimb, tu esti cumva unul dintre cei vinovati de pacatul pederastiei, incriminat intotdeauna cu vehementa de morala crestina? sad

| NOname a răspuns (pentru milan9):

Un atac la persoană şi un act de discriminare...gratuite, milan9.

"De ce majoritatea preoţilor pică la puşcărie pentru pedofilie?" se traduce ca "De ce majoritatea preoţilor, când pică la puşcărie, pică pentru pedofilie?", nu "De ce majoritatea preoţilor sunt puşcăriaşi şi pedofili?", în care context autorul întrebării nu e departe de adevăr, căci cazurile de pedofilie sunt destul de răspândite în rândul preoţilor creştini (şi nu numai).
L-ai insultat fără rost, milan, şi i-ai răstălmăcit cuvintele, ceea ce chiar este lipsit de demnitate.

Ai aici o sumedenie de cazuri de preoţi pedofili şi asta numai din ultima perioadă, doar o mică parte din acele cazuri care au ieşit la lumină şi au fost mediatizate:

http://www.tpu.ro/......ttp-youtu/

| milan9 a răspuns (pentru NOname):

Deci sesizarea de catre mine a unei crunte insulte si critica ei decenta se cheama "atac la persoana"? sad

Dar tendentiozitatea "stimabilului", in timp ce fie nu se exprima corect, fie lasa sa se inteleaga cu totul altceva, imprimand enuntului sau un sens de generalizare neadecvat, asta cum se cheama?

Cat la suta din populatia civila intra la puscarie si cat la suta din personalul preotilor? Numarul persoanelor civile este de 10.000 sau 100000 mai mare fata de cel al preotilor. Se poate face o demonstratie. Asta spune ceva...

Cum de eu (şi nu numai) am înţeles corect întrebarea, fără nicio problemă, iar tu ai preferat să o răsuceşti în mine, până ţi-a sunat tendenţios şi ţi-ai găsit o justificare-fantomă ca să te poţi răsti la om?
Iar faptul că îţi mai şi aperi josniciile şi minciuna, după ce ţi s-au pus în faţă, este chiar nesimţit.

Iar al doilea tău răspuns adresat mie este pentru? Am afirmat eu undeva că nu ar fi aşa? Iar contrazici fantomele din mintea ta şi tastezi doar de umplutură, ca măcar prin cantitate să pară că ai argumentat ceva şi ţi-ai apărat turma şi zeul?
Decât să spui nimic, mai bine taci.

Ma lovesti sub centura pentru ce? Am dat dovada de "josnicii, minciuna si nesimţire" pentru ce?

Pentru ca am criticat exprimarea lui prin cuvintele:
"Cat de lipsit de demnitate trebuie sa fie cineva pentru a spune astfel de minciuni grosolane... sad"
Si apoi venea o intrebare pusa din curiozitate...
"Dar in schimb, tu esti cumva unul dintre cei vinovati de pacatul pederastiei?"

Daca nu esti de acord ca exprimarea colegului este gresita din punct de vedere gramatical putem face o analiza. Hhai ca stii cum trebuia sa se exprime pentru a transmite sensul spus de tine, daca nu am sa-l redau eu... sad

Da nu-i bai, imi cer scuze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pica majoritatea preotilor la puscarie pentru pedofilie, sunt cateva cazuri foarte mediatizate (ceea ce e foarte bine, trebuie sa stie lumea cand un caz de asta se intampla). Dar sa spui ca majoritatea preotilor fac asta este dezinformare. Ca si cum as spune eu ca majoritatea elevilor sunt niste cretini, doar pentru ca am citit un articol cu perle de la bac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cat "TEAI" documentat dar generalizarea ta se bazeaza pe date insuficiente.

| Scarbo a răspuns:

Nu generaliza, nu e bine asa...

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Pedofilia e o boala psihica in masura in care este si homosexualitatea.

De cand niciuna nu este normala. Amandoua exista si in natura, la fel ca si violul. Ori sunt corecte toate 3 ori niciuna.

Ce ciudat, nu eu am papusa chucky la avatar thinking

| Delmoniko a răspuns:

Off, daca si maicutele ar fi lesbiene. In ce lume groaznica traim. La intrebarea asta, mi-am raspuns singur pe alt thread. Cica se vor face seminarii la BOR despre imbratisarea conditiei de GAY si iubirea aproapelui (sper sa foloseasca prezervative) happy

Răspuns utilizator avertizat
| testament92 a răspuns:

Interesant ca nici un caz nu a fost mediatizat unde un preot sa fi fost lovit de traznetbig grin Daca Dumnezeu este asa de puternic macar pe preoti pedofili sai trazneasca sa dea un exemplu pentru restul