| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

De ce mareu e aceeasi poveste?

Cei bogati/crescuti in puf ajung in iad, iar cei saraci in rai.

E pacat sa fii bogat, sau ce? thinking

45 răspunsuri:
| miradoniz a răspuns:

" Se folosesc de un dumnezeu în care eu nu cred pentru a face rost de bani..."-stai lin, că s-ar putea ca nici ei să nu creadă.Dar mai bine să nu generalizezi. Există ruine umane-și aceia nici nu mai cer nimic de obicei.De fapt cerșetorii se împart ei înșiși în două categorii,cei care se uită la tine,cerându-ți-și cei care doar așteaptă.
Oricum,și pentru ei,contează rar o persoană sau cealaltă,unul care se uită urât,sau altul care îi dă bani-la fel cum, și pentru cei care dau, contează rar dacă e un cerșetor sau altul.

| XxXBlackVampireXxX explică:

,,are în loc de 10 bani merită un bocanc în cap.''
Ce am ras la asta! rolling on the floor)))

Răspuns utilizator avertizat
| Anonymus314 a răspuns (pentru lolosaurus):

Nici daca m-as sinchisi sa-ti raspund tot n-ai intelege, vezi-ti de-ale tale.

| Rapunzell a răspuns:

Nu este o regula. Solomon a fost rege happy

Banul e ochiul dracului, starneste lacomia, Nu bogatia e pacatul, ci lacomia omului. Dumnezeu iti da averi dar tu esti dator sa ii ajuti pe altii dupa posibilitatile tale.

| William a răspuns:

Man, cei bogati ajung in iad pentru ca nu dau si saracilor. Cu cat avem mai multa avere cu atat suntem mai datori sa facem milostenie. Poti sa faci cate Biserici vrei si sa sa spui cate rugaciuni vrei dar fara sa faci milostenie nu intri in rai (decat sa vezi cum e, pe urma pleci). As mai scrie aici inca cateva pagini da nu am chef. Daca vrei sa afli adevarul citeste CUVINTE DE FOLOS Sfantul Ioan Gura de Aur- milostenia

| cristi202 a răspuns:

Nu e pacat, insa avind de toate, nu mai ai nevoie de nimic, si te crezi a fi cineva, si aici e adevarata problema. Nu bogatia, ci atitudinea la care te duce bogatia e grava, e pacat.

| Trinitas a răspuns:

Pai Iisus le-a spus oamenilor ca bogatii trebuie' sa le faca curu' mare. Crezi ca mai avea atati adepti daca ii trimitea sa munceasca?

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru William):

De ce sa le dau bani saracilor/cersetorilor?
O sa li se urce la cap.
Mai bine ii inveti o meserie sau le dai un loc de munca (daca tot esti bogat) sau ii duci la azil etc.

| RXN a răspuns (pentru ROBERT89):

Cat timp tu ai muncit pentru banii aia, e o idiotenie si o dovada de prostie sa-i risipesti.Incurajez oferirea de ajutor financiar pentru cei aflati in dificultate, dar ma refer la cei care incearca si prin fortele proprii sa progreseze, nu la cei care o freaca cu texte despre dumnezei si cruci si mai au putin si te hartuiesc urmarindu-te 'Imi dai?! Imi dai?'.

| William a răspuns:

Da

| miradoniz a răspuns:

Hm,poate de asta și avea nevoie?
Și pe mine mă enervează câteodată.Cu ei e cel mai dificil să vorbești(dar cred că și eu îi enervez pe ei).

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Nu toti oamenii bogati ajung in iad. Acolo ajung bogatasii ingamfati si egoisti care nu vor sa ajute pe altii. Cand esti bogat nu tr neaparat sa dai bani si la altii dar nu strica sa ai un suflet bun. adica sa nu fi ca cei din politica mai la subiect laughing)