Esti tare! Din 6 oameni adusi in discutie, eu stiu ca cel putin 3 au fost credinciosi, au crezut intr-o divinitate.
Nu ai nimerit-o deloc cu Petre Tutea, care a fost un filozof crestin si spunea atit de frumos: „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. "
Cit despre Newton, iti dau cu copy-paste ce scrie pe monumetul lui din Westminster: "Interpret sîrguincios, înţelept şi corect al naturii şi al Sfintelor Scripturi. Prin filozofia sa, el a afirmat măreţia lui Dumnezeu cel Atotputernic, iar prin caracterul său, exprima simplitatea evanghelică".
Einstein: "Stiinta fara religie e schioapa, iar religia fara stiinta este oarba". Deci care e treaba cu ateismul?
))))) Nici nu le scrii numele corect, nici nu stii ce au facut!
Esti super tare! Si cum era aia cu " Basescu a scos Romania din criza"?
Pun pariu ca nici nu stii ce este un ateu!
Sau poate imi explici cu engleza ta de balta!
Einstein credea in Dumnezeu. Ba chiar la scoala, cand un profesor i-a spus ca nu exista Dumnezeu pentru ca nu l-a vazut nimeni, el a spun: Pai nici mintea dumneavoastra nu este ceva care sa se vada. Asta inseamna ca nu exista, corect?
Petre Tutea nu a fost ateu, el a urat ateii! Un citat,, Ateii sunt nascuti sa moara,,,, Cand vorbesc cu un ateu parca as vorbi cu usa.,, Documenteaya.te inainte sa postezi ceva...