Martorii lui Iehova nu au zis ca in 5-10 vine Armaghedonul, pentru a in Biblie spune ca nimeni nu stie cand vine sfarsitul, ci numai Tatal.Incurci religile!
Mai penibil e ca nu isi cunosc biblia cu care se tot lauda ca ce vii sunt si restul morti. In carticica de basme scrie clar ca nici Iisus nu stie cand o sa vina sfarsitul, doar "dumnezeu tatal", sau faptul ca ei stiu e dovada ca fiecare se venereaza de fapt pe sine, zeul lor e persoana lor de fapt, asta e valabila pentu toti crestinii.
Deci calca prima porunca, cea mai importanta! De aia nu-si cunosc Biblia.Sau o exploateaza asa cum vor speriind pe atei si sectanti.
Amuzand "pe atei"*
Draguta 'corectia'.
Martorii lu Iehova sunt atat de penibili pentru ca fac parte din marea familie crestina, si asta e destul. E o sursa constanta de penibil.
Asta e o secta de excroci, dovedita, se foloseste de bietii oameni fara aparare in modul cel mai oribil. Sigur ca au inventat tot felul de povesti la care nici ei nu stiu sa raspunda.
Aha, şi ortodoxismul e mai cu moţ...
Ortodoxismul este altceva:are traditie milenara, a conservat cultura, traditia si stiinta si nu numai. Adevarat ca in ultima vreme au aparut si aici o gramada de neaveniti, de care va folositi genul 'ca voi' sa denigreze totul( ansamblul).
Chiar vrei să-mi spui cu toată sinceritatea, Dorin, că afirmaţia ta nu este valabilă şi pentru ortodoxism?
Asta e o adunatura "de excroci, dovedita, se foloseste de bietii oameni fara aparare in modul cel mai oribil. Sigur ca au inventat tot felul de povesti la care nici ei nu stiu sa raspunda."
Nu aşa funcţionează marea majoritatea religiilor, cu fel şi fel de ramuri, inclusiv a ta? : ))
Daca e dovedit ca sunt excroci, te rog, adu argumente la afirmatiile tale.Dar daca nu, mai bine nu spune niste aberatii nefondate.Cat despre sfarsit, noi nu am spus ca va veni in 5-10 ani.Din nou o minciuna la adresa noastra, pe care oamenii dezinformati, o cred.Doar Dumnezeu stie ora si ceasul cand va veni sfarsitul.
Si nu religiile sunt penibile, doar falsii preoti. (neintrand aici secta pe care o invoci-in domeniul religiilor). Sectele sunt organisme capusarde ale religiilor!
Daca au un Dumnezeu al lor sa si-l inventeze de la '0' la infinit, nu sa blasfemieze religiile existente prin capusarea lor.
Si. ai putea sa-ti dovedesti afirmatiile? ceva citate din publicatiile nostre, sau stiu... eu alte dovezi concludente?
Lipsa de credinta si cunostinta, intunericul spiritual este adus de catre Satan pentru oameni lipsiti de pietate. Voi, o seama, nu trebuie sa credeti. Martorii isi fac datoria fata de semeni si fata de Dumnezeu care este fidel, a fost si va fi. Ei fac lucrarea, pentru ca, cred ceea ce invata, si transmit. Cat despre o seama, de oameni care nu cred si nu primesc marturia adevarata, este strict problema lor. Fiecare in dreptul lui este responsabil. Dumnezeu nu obliga pe nimeni. Marturie primeste fiecare.
"Martorii isi fac datoria fata de semeni si fata de Dumnezeu care este fidel, a fost si va fi. Ei fac lucrarea, pentru ca, cred ceea ce invata, si transmit"
Voi si inca 30 de mii de secte cu acelasi manifest.
Oare? dar voi?
S-au scris mii de tone de carti despre religie in ultimele mii de ani dar subiectul este inca departe de a fi clarificat.
Si din cand in cand mai apare cate un ateu "priceput", care abia a terminat de citit "Capra cu trei iezi "(cu ajutorul bunicilor bineinteles) sa ne explice ce si cum.
Nu merita trimis undeva la joaca?
Nu ştiu ce-i cu martorii, dar paranoi legate de iminentul sfârşit al vieţii pe planetă, au existat cu mult înainte de ei. De fapt, dacă vrei o chestie pentru cultura generală, şi simpatică în acelaşi timp, unul din motive pentru care Dionisie a inventat la 525 de ani după Cristos, notarea "Anno Domini", adică înainte/După Hristos, e pentru că se credea că sfârşitul lumii are să fie la 500 de ani după el, iar pentru că se aflau deja la 525, aşa cum a socotit el, nu mai era nicio primejdie. Iar de atunci până acum, au tot existat astfel de "ştiri". De ce? naiba ştie, recent, era un caz în care, în care unul de provăduia sfârşitul vieţii, a adunat de la cei ce l-au crezut toate bunurile lor, iar după ce evenimentul a trecut, a venit cu un nou calcul, o nouă dată. E şi ăşta un mod de exploatare.
Credinciosilor, nu mai critiati și taceti naiba.
Dumnezeul vostru daca tot este asa mare sibtare de ce nu ajuta oamenii nevinovati care mor de foame zilnic chiar daca ar putea. Trageti concluzie: ori nu-i pasa de noi, ori nu da doi bani pe noi, ori nu exista.
Acum nu vreau sa vad comentarii de genul :"Dumnezeu are un plan de a ne testa" sau alte aberatii ca sunteti penibili.
Daughter întreabă:
fetebanimuschi întreabă:
Xanor întreabă:
anonim_4396 întreabă: