| SexyGirlSweet1998 a întrebat:

De ce mereu mor oamenii buni care iubesc si au un suflet mare? Intreb asta, pentru ca de cele mai multe ori asa se intampla.

Răspuns Câştigător
| sanctuary a răspuns:

Sa stii ca oameni buni la suflet au o dragoste neprefacuta, pentru ca iei au o legatura cu Dumnezeu care este dragoste.1 Ioan 4:8
Cine nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste.

1 Ioan 4:16
Şi noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste; şi cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el.

Acum ati dau raspunsul cat se poate mai corect, sa stii ca exista si cineva care ne doreste moartea la fiecare pas, si acesta este Satana zis si Diavol, el este vrasmasul a celor care au un susuflet mare...an timp ce alti sunt pe placul lui Lucifer.
Iov 2:7
Şi Satana a plecat dinaintea Domnului. Apoi a lovit pe Iov cu o bubă rea, din talpa piciorului până în creştetul capului.

Satana este numit si nimicitorul el are mai multe denumiri, Exodul 12:23
Când va trece Domnul ca să lovească Egiptul, şi va vedea sângele pe pragul de sus şi pe cei doi stâlpi ai uşii, Domnul va trece pe lângă uşă şi nu va îngădui Nimicitorului să intre în casele voastre ca să vă lovească.

sper ca ai anteles cat de cat ceva, Pace sa ai.

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru sanctuary):

Pace! Si multumesc happy am inteles!

27 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

"Ne nastem pe rand si murim pe sarite."

| iurii75 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

rolling on the floor

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru iurii75):

Era de ajuns sa fi dat o cautare pe google la acest citat si ai fi aflat cu mult mai multe...nu sa razi ca prostu-n targ...

Cateva exemple:
http://www.cezargherman.org/......pe-sarite/

http://comunicarepersonala.com/lupta-pentru-putere-si-bani/

| iurii75 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Scuzele mele dar nu era în nume de rău. Chiar n-am auzit acest citat mai înainte şi mi-a plăcut.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru iurii75):

Suzele iti sunt acceptate! happy
Punand doar un emoticon, fara a adauga nimic altceva, ai lasat loc de interpretari.
Seara faina!

| danay72 a răspuns:

Azi din nefericire oamenii mor, dar scopul lui Dumnezeu e ca cei dragi care au murit sa-i invie, dupa ce va fi transformat intregul pamant in paradis, acest lucru se va intampla dupa ce va fi distrus actualul sistem rau de lucruri.Psalmi37:9-11,Isaia65:20-25,Ioan5:28,29

| anss23 a răspuns:

Um...cu totii murim odata si odata,deci ce vrei sa spui cu "mereu mor oamenii buni"? Intrebarea asta e foarte naiva,noi suntem invatati ca moartea unui om este un eveniment extrem de tragic,care trebuie evitat cu orice pret.Dar daca te gandesti putin,ce este moartea de fapt? Cand mori, iti inchei un anumit capitol, nu mai traiesti in lumea asta, dar avand in vedere ca nimeni nu s-a intors din morti nu putem ti ce se intampla cu noi dupa ce murim. Poate dupa moarte ajungem intr-o lume mai buna decat cea in care traim in timpul vietii, pe acest pamant.

| RAY a răspuns:

Ai facut un studiu si ai confirmarea asta?

| Mădă0611 a răspuns:

Oamenii pe care ii cunosti si carora le esti drag/a, iti sunt dragi, asa ca sunt buni, iubesc, au un suflet mare, pentru ca n-au motive sa isi arate cealalta latura, sau pentru ca n-o vezi tu, multi dintre cei mai rai oameni sunt cei mai buni oameni pentru cei la care tin. Concluzia: oamenii mor cand li se intampla ceva care "opeste" viata, "buni" sau "rai", nu conteaza, nimeni nu tine cont de asta.

| milan9 a răspuns:

De murit, de părăsit această călătorie a sufletului, toţi o facem în mod progresiv. Şi dacă în lume sufletele alese sunt mai puţine şi totuşi mai mult se remarcă lipsa lor este pentru că aceştia conteayă cu adevărat în viaţa celor din jur, aceşti oameni deosebiţi ştiu să se facă mai iubiţi, mai importanţi, indispensabili ca modele, ca repere de susţinere spirituală.

Trecere lor "dincolo" reprezintă doar o absenţă parţială, pentru că sufletele lor continuă să ne inspire cu tări alor morală de acolo de sus, unde ele ăşi continuă existenţa... happy happy

| milan9 a răspuns:

Nu se comite nici o nedreptate prin faptul că şi viaţa lor urmează cursul implacabil al îmbătrânirii, al neajunsurilor, al sfârşitului vieţii biologice. Spuneam şi mai sus, ei pot în egală măsură să ne ajute, să ne inspire în sensul tăriei morale, a determinării pe care şi noi o dorim după modelul lor.
Uneori se întîmplă chiar ca nedreptăţile şi sugferinţele cărora le-au căzut victime să-i transforme în adevăraţi martiri, în simboluri ale unor idealuri.

| milan9 a răspuns:

Rudele dragi pe care le pierdem, bineînţeles că ne răvăşesc sufletele şi de cele mai multe ori acest lucru ne maturizează neaşteptat şi nedorit de mult, făcându-ne să privim altfel viaţa. Poate că acela e momentul potrivit să privim viaţa într-un alt spectru al valorilor, al priorităţilor noastre. happy

Cursul existenţei ne forţează uneori la o viaţă mai activă decât am dori sau ne-am aştepta... Se pare că mai mult decât să ne transformăm existenţa de aici într-un rai liniştit cu toţi cei dragi alături, avem se pare alte priorităţi mai importante: stabilitatea reală a unei veşnicii care ne aşteaptă, formarea noastră în acord cu veşnicia dorită (alături de cei dragi happy )
Numai bine happy

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu sunt nemuritori, trebuie sa avem si exemple postume

| sublime89 a răspuns:

Poate lumea asta e prea urata pentru ei, si nu-si gasesc locul. Sau poate e vorba doar de perceptia noastra, si ni se pare doar ca mor mai des oamenii buni pentru ca aceia sunt mai regretati.

| Wøodenpints a răspuns:

Probabil ăștia așteaptă ajutor divin în loc să aibă grijă pentru propria lor persoană. Au impresia că există cineva care face asta în locul lor.

| Crucified a răspuns:

Pentru că trebuie să murim toţistraight face Ce vrei? Să trăiască la infinit?

| iurii75 a răspuns:

Cu părere de rău mor toţi oamenii, şi buni şi răi, doar că cei ce ne sunt dragi ne produc o mare durere atunci când îi pierdem. Numai că nu Dumnezeu îi ia de lângă noi, dimpotrivă, el ne dă asigurarea că îi putem revedea, faptele apostolilor 24:15 Şi am în Dumnezeu speranţa pe care o nutresc şi oamenii aceştia: că va fi o înviere atât a celor drepţi, cât şi a celor nedrepţi.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.
Din păcate azi suferă şi în cele din urmă mor toţi. Când mor cei buni probabil acest lucru este remarcat mai mult din cauza calităţilor pe care le-au manifestat. Dumnezeu permite această situaţie din motive întemeiate. Dacă vrei să le analizezi te îndemn să citeşti aici explicaţia: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102005141

O zi bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti murim intr-un final.

| Ben00 a răspuns:

Poate ca nu mor. Mai exista si altceva in afara de carcasa de calciu care ramane dupa existenta unui om. Mi s-a intamplat sa simt o caldura in suflet dupa o mica apropiere de marii sfinti (Dimitrie, Parascheva, Alexie), dar si ajutor material neasteptat.

| fllu07 a răspuns (pentru Ben00):

Uite ce parere are Dumnezeu despre venerarea moastelor: Numeri 19:13. de asemenea in Ieremia 10:3-5 se arata clar ca cei morti nu pot face nici rau nici bine.

| milan9 a răspuns (pentru Ben00):

Să ştii că nu eşti singurul happy
Există mărturii din viaţa fiecărui sfânt făcător de minuni, şi deşi Scriptura nu s-a preocupat în mod special să dea cât mai multe astfel de exemple, minuni există totuşi menţionate...

Atitudinea de cinstire a osemintelor este întâlnită CHIAR ȘI ÎN VECHIUL TESTAMENT:
"Apoi a murit Elisei şi l-au îngropat, iar în anul următor au intrat în ţară cete de moabiţi. Dar iată, odată când îngropau un mort, s-a întâmplat ca cei ce-l îngropau să vadă una din aceste cete şi speriindu-se au aruncat mortul în mormântul lui Elisei. Căzând acela S-A ATINS DE OASELE LUI ELISEI ȘI A ÎNVIAT şi s-a sculat pe picioarele sale" ( IV.Regi13,20-22).

| sempreinvolo30 a răspuns:

Cand moare cineva rau nu prea ne intereseaza deci nu dam importanta, de aceea iese mult mai mult in evidenta cand mor cei buni.Biblia arata in Ioan15:19 ca aceasta lume este condusa de satan dusmanul lui Dumnezeu dar in curand Iahve va distruge pe cei rai iar cei buni vor trai vesnic pe pamant fara suferinta boala si moarte.Revelatia21:4

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru sempreinvolo30):

Mersi si tu ai dat un raspuns bun happy

| Kabuto79 a răspuns:

Soarta celor buni e sa sufere de pe urma celor rai big grin

| Roxaname a răspuns:

Pentru ca asa este viata sau Dumnezeu ii vrea langa El si oameni buni ajung categoric in Rai iar oameni rai o sa ajung sa moara intr-un mod groaznic stiu eu un caz real o persoana a omorat o femeie iar femeia a ajuns in rai pentru ca se spune ca daca esti omorat ti se iarta toate pacatele iar pesoana acea a murit in chinuri groaznice i s-a luat carnea de pe corp asa este viata fundahappy?