Pentru ca atunci apeleaza la ajutorul lui Dumnezeu. Poate ca au incercat toate alternativele si doar Dumnezeu le-a mai ramas. Dumnezeu ingaduie suferinta tocmai ca sa ne atraga privirile spre El.
O sa spun simplu:Imparatia cerului se vede cel mai bine de pe patul de suferinta.Dar eu cunosc si oameni care fac invers, cand stau la gratare si totul e frumos si asculta manele cu eu-s nr 1 zic Doamne ce bine ca existi si cand au necazuri nu stiu cum sa mai injure cum sa nege existenta Domnului, Sa ai o seara binecuvantata sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Salut. De obicei, cand oamenii sunt la necaz sunt parasiti de prieteni si atunci simt un adevarat prieten in Dumnezeu.
Se mai poate ca, chiar daca omul asupra caruia s-a abatut necazul sa nu fie parasit de prieteni, capata o alta perspectiva asupra lumii. Isi da seama ca trebuie sa te bucuri de viata, si dupa ce scapa de acel necaz incepe sa aprecieze mai mult ce i-a dat Dumnezeu.
Din aceasta categorie fac parte numai "ateii de conjunctura", cum i-am numit eu, adica sunt atei ca asa "da bine"in cercul de prieteni", sau ca asa au vazut ca se poarta.In rest:credinciosii sunt permanent apropiati lui D-zeu, iar ateii nu-i pot cere ajutorul deoarece nerecunoscandu-i existenta, nu au cui cere.
Te inseli.cana am avut mana zdrobita, si nu eram sigur ca voi scapa cu ea intreaga, i-am multumit domnului ca mi-a dat doua maini, si-mi ramane una.ca acidentul din cauza mea s-a produs si a neatentiei mele. poate si cel rau si-a bagat coada oleaca.dar daca viata este un dar, si primim atatea, bune, primim si raul cu multumire si cu nadejdea ca bunul Dumnezeu ne e mereu alaturi la bine si la greu.
AvalohAlyn întreabă:
AvalohAlyn întreabă: