Am citit. Stiu ca doar lui Adam i-a zis, Eva nu era creata inca. Dar Adam i-a zis Evei, dupa ce a aparut. Ca orice sot iubitor care isi avertizeaza sotioara. La Eva tot o problema de credinta a fost. Ar fi trebuit sa creada mai mult in ce i-a zis Adam (si Dumnezeu) decat ce i-a zis sarpele. Daca stai sa analizezi atent, dincolo de izul de poveste, exista un adevarat tilc, sens, in totul. Interesant e ca nu te intrebi de ce pomul cunostiintei binelui si raului, si nu al mortii? Ca tot era celalalt al vietii, si ca mureau de pe urma lui?
Nu trebuia sa fie casatoriti. Erau singurii de pe acolo. Nu scrie ca i-a zis. Biblia nu scrie tot ce s-a intimplat. Dar ede inteles ca era ceva important ce Adam nu trebuia sa omita.
Daca tu asa vrei, nu e de inteles. Dar nu e dupa cum vrei tu.
Sincer, ai ajuns sa pui întrebări la fel de cretine ca Meme10memu (Iehova să-l ierte!). Adică, el vorbind cu Adam, l a avertizat doar pe el. Și o întrebare, măcar exista Eva când i-a zis Dumnezeu chestia aia?
Logica bibliei o zice ca Dumnezeu s-o fi așteptat ca Adam sa i zică Evei despre mar. Și chiar asta s-o întâmplat, Eva ar fi mâncat mult mai devreme mărul dacă nu știa ca n are voie să-l mănânce. Adică n ar fi fost nevoie ca Satanel sa vina pentru a o ispiti. Oricum, nu știu de ce zic mar și nu rodie
OctavianDanielMaria întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: