| ParanoidKidu a întrebat:

De ce mulţi zic că ateii sunt nişte persoane împuţite fără pic de respect faţă de acest Dumnezeu şi care sunt nişte "deşeuri" ale omenirii?

21 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Niste crestini adevarati nu vorbesc asa.

| EmaS a răspuns:

Un om adevarat respecta pe toti oamenii indiferent de culoarea politica sau religioasa, indiferent de opinii sau convingeri.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Pentru ca multi nu accepta alte opinii, deca ale lor.

P.S: poate ca nu au respect fata de Dumnezeu pentru ca-l considera inexistent?

| Bogdanux a răspuns:

Pentru ca-s niste oameni incuiati.Incuiati de-a binelea.

| DorelSudoru a răspuns:

Aia e eu am respect de mine si de oameni (poate) dar nu de d-zeu)

| Kosuchin a răspuns:

E simplu, sunt prosti.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pentru că acele persoane se autocaracterizează, fără să-și dea seama.

| MoonLight a răspuns:

Nu am auzit pe nimeni cu o asemenea parere fata de atei. Asta e parerea ta poate. Si pot sa te intreb si eu de ce sunt ateii deseuri ale omenirii? De ce consideri ca ateii sunt niste persoane imputite? (Ia du-te tu la biserica si scoate-ti vata din nas si adulmeca putin pe acolo. Mireasma de babe imputite si transpiratie. Acum cine e imputitul?).

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu nu am auzit pe nimeni exprimandu-se astfel fata de atei! Cine stie prin ce cercuri de extremisti religiosi te invarti tu!?

| 6DuckMeJesus a răspuns:

Pentru ca ateii puri nu cred in d-zeu sau alte entitati, cum vrei tu sa-i numesti. Eu sunt ateu free thinker, adica admin existenta lor, da' sa traiasca linistiti in orice forma or avea, mie nu-mi trebuie niciunul pentru a ma putea descurca-n viata.

| Nordic a răspuns:

Nu se refera la faltul ca-s imputit sau deseuri. Dar in strainatate s-au facut emisiuni tv unde ateii atacau crestinismul. Evident ca eu daca ma duc la unu sa-i zic ca e handicapat nu i-ar conveni. Asa nici noua nu ne convine sa ni se spuna ca suntem fanatici, imaturi, nebuni, Jesus freaks, etc. Evident ca nici religiosii nu trebuie sa-i faca pe atei in nu stiu ce feluri.

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Pai, prima cauza pentru care sunt atat de criticati astfel de oameni este faptul ca ''ateii'' nu cred in existenta Lui Dumnezeu, sau a altei fiinta care sa fie mai presus de noi care sa ne fi creeat dar neaga si existenta satanei.Bineinteles ca ateii sunt convinsi de faptul ca nu exista dumnezeu si nu au dubii in legatura cu aceasta. Exista o diferenta intre "nu stiu daca exista" si "nu cred ca exista", de aceea ei adopta a 2a teorie thinking Un ateu face atunci ce vrea si ce il taie capul, fara sa se gandeasca la pacate negand existenta Lui Dumnezeu.Fiecare cu parerile lui legate de atei, dar nimeni nu are acel drept de a condamna o persoana doar dupa orientarea religioasa a acestuiahappy...

| Malphas a răspuns:

Pentru ca sunt intarziati. Fiecare e liber sa creada, sau sa nu creada.

| Nyghtshadow a răspuns:

Sunt o gramada de tipuri de oameni cu o gramada de pareri despre toate lucrurile din lumea asta. In principiu persoanele religioase zic despre atei ca sunt persoane imputite fiindca isi simt propria religie atacata. Ateii sunt exact opusul unor oameni piosi fiindca nu cred in niciun fel de divinitate. E lesne de inteles ca nu au cum sa fie prea buni prieteni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai reprodus si folosit niste cu cuvinte care nu sunt la locul lor vis-a-vis de niste oameni.
Cei ce nu cred trebuiesc respectati iar jignirile fata de ei sunt doar niste mizerii, otrave ce nu-si au locul iar ce ce se dau credinciosi si jignesc astfel niste oameni doar ca nu sunt ca ei sunt de fapt falsi credinciosi.
Corectand greseala ta, sa sa stii ca nu adevaratii credinciosi au scos aceste vorbe ci altii care otravesc societatea imbracand aceasta falsa haina a credintei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ateii au inima impietrita.Nu stiu care e stanga care e drepta,nu au niciun viitor, nicio speranta, sunt pierduti,amarati,tristi, abatuti, singuri.Astea sunt adjectivele cele mai potrivite.Nu sunt in niciun caz deseuri. Dumnezeu are un plan minunat pentru fiecare in parte.Fii biecuvintat.

| ParanoidKidu explică:

@Ema sincer n-am vrut pe nimeni să jignesc ci am reflectat doar ce zic unii şi atât.
PS:Să vezi câti credincioşi injură şi mai rău decât mine.

| Thea a răspuns:

Pentru ca cei care se cred atei sustin si faptul ca nu cred in Dumnezeu dar hai sa fim seriosi cine spune "deseuri" ale omenirii trebuie sasi pune serios intrebarea lui Dumnezeu ii place cand numesc o fiinta omeneasca creata tot de mana lui un deseu un numeni?

| leboss a răspuns:

Pentru ca ateismul, prin definitie, contravine credintei lor ( de altfel inseamna, simplu, "fara zei"). In principiu asta ar insemna ca nu le pasa si nu cred in zeii altora.
Acei 'multi' despre care vorbesti sunt probabil fanatici. Ei nu pot accepta ca altcineva sa aiba un alt punct de vedere decat ei. Practic, sunt niste oameni inchisi la minte.
Religia a ajuns cam ca si muzica, sa tina mai mult de gusturi; daca nu vrei sa te bagi intr-o polemica total aberanta, irationala si lipsita de sens, ar fi bine sa eviti subiectul asta cand discuti cu cineva despre care stii ca nu are aceleasi puncte de vedere ca si tine happy.

| wazzy a răspuns:

Poate pentru ca asa este Dumnezeu ne-a creat sia fact totul si ei nici macar respect nau dapoi credinta

| OvidiuOchelaristu a răspuns:

Nu stiu dar eu cel putin ma indoiesc de existenta lui! prea SF totul