Si totusi. asta e lumea. lumea in care e mai rau sa faci rau decat sa ajuti pe cineva care e la nevoie. sa-i furi si ultima firmitura.
si ne amintim de dumnezeu numa cand avem o problema pentru ca atunci vrem ajutor si cand vedem ca nimeni nu ne ajuta sau sunt probleme care numa dumnezeu ne poate ajuta, atunci ne putem aduce aminte de el. si nu stim sa apreciem pentru ca nu stim sa apreciem ni persoana de langa noi numa atunci cand o pierdem.
si cu ultima parte. cam asta e. toti se gandesc numa la ei. pe tine incearca sa te fure, pana si fratele iti vrea raul pentru un leu sau o bucata de paine. lumea nu mai este credincioasa. multi nu mia cred in dumnezeu pentru ca fac multe pacate si rele si normal ca dumnezeu nu prea ajuta. dar si cu toate astea ajuta. dar de unde sa stie omul acela ca este ajutat. e prea orgolios si egoist ca sa inteleaga. este o melodie de la bug mafia in care ii descriu pe oamenii din ziua de azi. "animale cu 2 picioare ce merg pe pamant" si e foarte adevarat. cand esti la pamant incearca sa te afunde si mai rau.
si pot sa spun ca in Romania nu mai exista credinta. fac sex frate cu sora si li se pare ceva normal. in tarile mai civilizate nu e asa. dar pana si acolo sunt destui care injura de hristosi si altele. peste tot e asa. dar macar acolo mai cred in Dumnezeu. pe cand romanii...
si nu incerc sa joc pe filozoful si nu sunt nici mare credincios si perfect. doar ca eu cred in dumnezeu si in puterea lui. de multe ori i-am cerut ajutor si m-a ajutat. dar trebuie sa si sti cand esti ajutat. trebuie sa intelegi unele lucruri. si nu sunt pocait sau copilu care merge in fiecare duminica la biserica. sunt ca orice crestin mai modern. la biserica merg numa de sarbatori si sa mai aprind cate o lumanare.
Imi place cum gandesti!
Mersi. si scuze de greselile de gramatica acum am vazut. dar am scris repede.
si eu am spus doar cum vad lucrurile.
Religiosul e de multe ori egoist.Si nu, nu se poate schimba asta fiindca suntem mereu inselati.
Ne amintim de Dumnezeu deoarece in acel moment recunoastem el este singurul care ne mai poate ajuta sau pentru ca suntem prea mandrii sa ne rugam la oameni. Majoritatea problemelor pot fii rezolvate cu o minte deschisa, unii isi creeaza probleme imaginare datorita faptului ca nu vor sa ceara ajutorul anumitor persoane.Ei refuza sa comunice unele probleme, ingreunandusi situatia dar demonstrand societatii ca ele sunt persoane puternice. Nimanui nu-i place sa fie vazut slab, mai ales in societatea noastra. La prima dovada de slabiciune esti catagorisit ca fiind "inferior", se observa o lipsa de respecta, iar oamenii considera ca isi pot permite orice cu tine.
Principile difera de la om la om, iar anumite persoane se izoleaza de lume si nu se incred in nimeni, astfel ei isi urmeaza principile.
Omul este interesat mai mult de imaginea pe care o arata societatii si nu de adevarata lui valoare. Am vazut oameni care sunt buni, modesti numai pentru a arata societatii acest lucru. Acestea sunt persoane care se adapteaza la mediul lor, si nu sunt interesate decat de imaginea lor chiar daca trebuie sa faca un bine altuia. Am vazut foarte foarte putini oameni care sunt buni in adevaratul sens al cuvantului. Ei actioneaza din instinct si chiar daca fac un lucru josnic ei nu se simt rusinati.
In societatea noastra oamenii folosesc o patura incarcata cu moralitate pe care o port mandrii. Iale aceasta plapuma si vei vedea cu adevarat ce fel de oameni sunt. Ei se mint singuri, astfel cateodata se observa anumite contradictii adevarata lor persoana persoana considerata de societate ca fiind morala. Oamenii sunt buni numai de dragul de a fii buni!
Ar trebui sa-ti dai seama caci in ziua de azi fiecare om el pentru el si nimeni nu va acorda o mana de ajutor. Sa nu ai incredere nici macar in animalul care ii dai sa manace ca te va musca. Un om nu se va increde in alt om in nici cel mai mic detaliu caci poti fi tradat. Singurul in care ma pot increde cu adevarat este Isus Hristos care m-a iubit pana l-a moarte. Ferice de cei ce vor suporta pana la capat caci cei ce sufera aici se vor bucura la final. Glorie Domnului VIU si cred ca tot ce ne-a promis va fi adevarat. Pacea Domnului Isus.