Fi fara griji ca nu vom viata vesnica nici una eu nu cred ina doua viata in proportie de 99% adica cum sa traiesti fara creier e irational, traieste viata ca asta e ultima
Dar nu estevina lui D/zeu ca sintem cu toti dobitoci, incetati sa dati mereu vina pe D/zeu, este adevarat ca ne/a creat dupa chipul si asemanarea lui, el dupa ce a creat fiinta umana si a vazut atita rautate sa mihnit, de aceea a fost si potopul cu Noe.desi D/eu a fost mereu bun si milostiv diavolul a incercat mereu sa creeze el avantajul acestor dobitoci.deci sa nu uitam caci cel care conduce lumea asta nu mai e bunul D/zeu cel care a creat/o, ci cel care a luat/o in stapinire.Noi sintem lasati cu liberul albitru sa ne decidem intre bine/rau, intuneric/lumina.
Deci in primul rand nu esti crestin, chiar daca ai fost dus la n ritualuri!
Liberul arbitru e limitat de mai multi factori! Nimeni din fiintele create nu e liber 100% pentru ca nimeni nu traieste prin sine! Cand respiri iti manifesti dependenta de aer cand manaci de hrana etc! Mai apoi nu ai fost "liber" sa te nasti unde vrei, Cum sa arati, care sa iti fie parintii, fratii rude etc. La ce gradinita sa mergi! samd. Altii le-au decis pentru tine Ei bine daca acel cineva care te-a creat si-a rezervat dreptu sa decida ce o sa fie cu tine dupa moarte e treaba lui! Cand creezi ceva tu decizi cat te folosesti de acel ceva! Cand o sa iti faci lumea ta s-o faci cum crezi tu ca e mai bine! Cand traiesti in lumea Lui trebuie sa te conformezi!
Nu exista dumnezeu, nu exista rai sau iad, dupa ce mori pur si simplu corpul tau se va descompune...
Dumnezeu nu obliga sa traim vesnice doar darul pe care il ofera noua tot romanu botezat de mic nu poate fi crestin pentru ca la intrebarea preoului te lapezi de satana si de ostile lui nu raspunde bebelusul care va fi botezat ci nasul lui nu raspunde bebele si spune da vreau sail urmez pe christos deci sa fiu crestinat e crestinat cu forta iar raspunsul nasului sau are valoare exact 0 daca te sinucizi am o veste proasta Iad vesnic ai 2 variante Dumnezeu sau satana punct