| Inferno a întrebat:

De ce nici una din minunile despre care se spune în biblie nu a lasat in urma absolut nici o dovada?

28 răspunsuri:
| ramona30 a răspuns:

Abureli, pai daca Isus facea minunile...va dati seama ca un popor ce are un conational ce invie morti inmulteste pesti, transforma apa in vin, cred ca evreii ar fi deschis primul mall din istorie cu un astfel de om. Doar ca acel om nu a existat. Ce creduli sunteti.

| Nuvăsufăr a răspuns:

" Pentru că aşa a vrut Dumnezeu!"
Creştin mode off

Pentru că nu au existat.

| shadovv a răspuns:

Dar exista multe minuni mai recente care au dovezi...

| morningstar a răspuns:

Cat timp a fost pe pamant, Domnul Isus a inviat morti, a vindecat bolnavi, a iertat pacate si asa mai departe. Ce te-ai fii asteptat? Ca cei inviati sau vindecati de El sa traiasca vesnic ca sa ii putem vedea si noi? Sau la ce fel de minuni care ar putea lasa semne te referi tu?

| Filip23 a răspuns:

O dovada ramasa este o religie creata prin 12 oameni simpli. O alta dovada sunt miile de sfinti, oameni care au reusit sa se schimbe prin Hristos.

| danut a răspuns:

Dumnezeu nu are nevoie de oameni care vin la el din teama sau impresionati de forta SA. Acesta este motivul pentru care inca "nu ai descoperit" nici o minune pana acum. Totusi minuni se intampla continuu langa fiecare dintre noi dar majoritatea NU SUNTEM CONSTIENTI de acestea. Faptul ca o samanta DA VIATA altei plante ESTE O MINUNE caci ea in sine nu are putere sa-si reia ciclul vietii dupa CE MOARE daca nu ar fi forta vitala ce vine DOAR de la Dumnezu. Totusi tu iti doresti o minune care sa fi lasat urme, uite una RECENT DESCOPERITA de catre satelitii de spionaj americani care in "umblarile" lor pri aer au DESCOPERIT IN MAREA MOARTA cele doua cetati distruse de Dumnezeu din cauza HOMOSEXUALITATII, Sodoma si Gomora. Acestea se gasesc in apele acestei mari si a "tras" o palma peste teoria care spunea ca acestea au fost "fanteziile" unor autori biblici de peste 3000 de ani. Totusi Dumnezeu NU DORESTE ca cineva sa vina la EL decat datorita CREDINTEI (Conform Bibliei, credinta este acea stare care te face sa te increzi in ceva NEVAZUT, nepipait si neauzit).

| ursachy a răspuns:

Faci parte din illuminatii? esti ateu? iti dau eu multe dovezi daca vrei. id meu andrei_cosa1

| CosmiNeeel a răspuns:

Nu ai nevoie de dovada,dovada este insusi D-zeu si fiul sau Mantuitorul nostru Iisus Hristos
Daca esti un adevarat crestin crezi in D-zeu fara ca cineva sa iti arate vreo dovada, dar daca nu esti din gradina domnului, poate cineva sa iti aduca toate dovezile din lume.
Si uite si aici o dovada:
http://stirileprotv.ro/......urcia.html

| petrica1111 a răspuns (pentru CosmiNeeel):

Exact despre asta este vorba.De aceea se si cheama "credinta". pentru a crede in ceva cu adevarat nu trebuie dovezi.

| CosmiNeeel a răspuns (pentru petrica1111):

Exact.Daca tie sa crezi crezi, daca nu nuwinking

| Dandanache a răspuns (pentru CosmiNeeel):

Linkul ala nu e nicio dovada. E un articol preluat din descopera.ro, care ne ofera si "dovezi" ca exista extraterestri. Daca s-a fi dovedit si acceptat descoperirea ca fiind autentica, ar fi intrat in dezbaterea stiintifica, nu ar fi ramas in revistele sf.

| Zenicide a răspuns (pentru CosmiNeeel):

Exact! Noi credem nu gandim! Cred ca de asta va numiti "oi", si aveti nevoie de un "pastor", corect?

| danay72 a răspuns:

Insasi faptul ca peste 90% din populatia globului il recunosc pe Cristos, si multi dintre ei chiar ii sarbatoresc invierea, mai ales dupa 2000 de ani, este o dovada puternica. Despre cate persoane care au trait de atat de mult timp, se cunosc atat de multe lucruri si au influentat viata la atatia oameni?

| hate1t4ll a răspuns (pentru danay72):

90%?
Cine te-a mintit?
http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_by_country
Pana si Wikipedia rade de afirmatia ta penibila...
Sau tu inca crezi ca Europa,Franta,Germania, Italia, China si USA sunt toate continente?

| Zenicide a răspuns (pentru danay72):

Doar pentru ca 10 oameni sufera de aceeasi iluzie asta nu inseamna ca au dreptate!

| danay72 a răspuns (pentru hate1t4ll):

Eu nu am afirmat ca 90% sunt crestini ci ca il recunosc pe Cristos adica stiu de existenta sa. Mersi de informatia de pe wikipedia

| hate1t4ll a răspuns (pentru danay72):

Din nou,e fals.(cat despre informatia aia nici nu era nevoie de wikipedia)
Depinde si ce intelegi prin "stiu de existenta sa". Ca au auzit o data de undeva de numele Iisus Hristos, da, poti spune 90%.Ca au auzit, stiu de unde vine si stiu cateceva despre el incat sa-si poata forma o opinie, sunt mult mai putini.

| thelordofthedrinks a răspuns:

Pentru ca nu exista. Nu e clar?

| petrica1111 a răspuns:

„Ai crezut, Toma, pentru ca M-ai vazut; fericiti sunt cei ce nu M-au vazut si au crezut" aceasta este a zecea fericire. Mediteaza la ea cand ai de gand sa pui intrebari de acest gen. Si nu ti-o spun cu rautate.

| LightingManuel a răspuns:

Saracu de tine.hai ca iti dau eu 2 da doar atata.Acestea sunt mai importante, celelalte mii nu mai zic.
1.Afla ca in anul 2008 ca gasit arca lui Noe.SI daca sa gasit ce?- ai sa ma intrebi.Sau facut cercetari stiintifice asupra ei si au descoperit ca este din timpul in care spune biblia si ca respecta aceleasi masuri scrise tot in bible(latime sa fie de nu stiu cati coti, inatimea de nu stiu cati coti.)
2.Istoria ne marturiseste ca poporul egiptean suferise o mare redecucere de populatie atunci cand poporul evreu au dinsparut dintre ei.Moise ia scos si ia calauzit Domnu, si au fost urmariti de soldatii egipteni.In cele din urma Moise imparte apa in doua si trec ca pe uscat evreii,dar vin si din spate sutele de soldati egipteni, pe ei i inceaca apa.Acum ce vreau sa spun? Ca locul unde s-a intamplat asta este in Marea Rosie. Cercetarile stiintifice caute recent arata ca tonguee fundul marii sau gasit scuturi din vechime(de la egipteni), cu aceleasi heroglife pe care le faceau egiptenii din vremea aceea, si chiar carute(cu care a fost urmarit Moise cu poporu evreu).De unde m-am documentattongueroTV. a fost dat la stirii.

| Dandanache a răspuns (pentru LightingManuel):

Ce amuzanti sunteti, desi tristi in felul vostru. Inainte de 2008 s-au mai descoperit 3 arce. Toate datate din timpul lui Noe, si tot de la televizor am aflat si eu de ele. Care e faza cu ele?

| Zenicide a răspuns (pentru LightingManuel):

Adica Noe si gasca lui au construit o barca in care sa incapa 2 din toate speciile lumii? Au asigurat hrana si spatiu pentru fiecare? Nu inteleg cum poate cineva cu scoala sa creada prostiile astea.
Cam asta crezi tu: http://www.youtube.com/watch?v=I225Vcs3X0g?

| ursachy a răspuns (pentru LightingManuel):

Bravo imi place raspunsul tau asa trebuie sa le dai peste nas ateiilor

| Dandanache a răspuns (pentru ursachy):

Cu minciuni si aberatii? Nu era crestinismul o religie a adevarului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca nu a existat de aia

| RetardedRacoons a răspuns:

Dumnezeu are o echipa de curaenie extraordinar de eficienta.

| lottopup1 a răspuns:

Habar n-am big grin

| chidoryngun a răspuns:

Deci... daca tot va considerati crestini (si nu o zic din rautate) voi ati auzit de Sfanta Lumina? Daca nu, va zic eu. In fiecare an, in Sambata Mare (de Pasti) intre ora 12:30-13:30 la Ierusalim se pogoara ca un fulger si lumineaza candela patriarhului. Acum mai dataliat... In Ierusalim exista 4 altare langa mormantul Domnului. La Rasarit este al Ortodocsilor, la Nord e al Catolicilor, la Sud e al Armenilor si la vest al Coptilor. In Sambata Mare, dupa o procesiune mare la catedrala, patriarhul inconjoara altarul de 3 ori apoi intra, pe la ora 12, intra insotit de un arab musulman in prima incapere numita "Capela Ingerului". Patriarhul intra singur in cea dea doua, ingenuncheaza in fata lespedei Sfantului Mormant si incepe sa se roage.In timpul acestei rugaciuni vatra si lespedea par sa fie cuprinse de sclipiri ca de roua. La un moment dat dupa cateva minute se poate observa o scanteie luminoasa ca de fulger rostogolinduse in zig zag prin cupola mare a bisericii. Coboara apoi ca un glob de lumina ce se sfarma in mii de bucati, apoi intra inlauntrul Mormantului ca o raza subtire, se coboara asupra lespedei si aprinde vata presarata deasupra. Patriarhul aduna cu MAINILE GOALE vata aprinsa de o flacara GALBEN-VERZUIE, o pune in 2 cupe de aur si revine in capela ingerului. In drumul sau, candelele si unele sfesnice si lumanari se aprind singure. Pentru mai mult cauta pe Google ca ma dor mainile. Oricum, Sfanta Lumina de la Ierusalim este dovada incontestabila a dreptei credinte. Deci aceasta este minunea care se intampla numai la ortodocsi. Ai inteles?