Raspunsul este simplu:
Dumnezeu nu exista.
Logic, ceva ce nu exista nu poate fi demonstrat.
Nu inteleg exact ce ai vrut sa spui. Ca timpul nu exista dar se demonstreaza stiintific ca exista. Nu inteleg paralela cu religia.
Apropo de care "timp" vorbim.
Timp (in fizica) egal Durata de timp scursă între două evenimente
Timp (in mecanica cuantica) simultaneitatea a două evenimente este o proprietate independentă de observator și că ordinea cronologică și duratele fenomenelor sunt independente de observator sau experimentator.
Timp (mecanica) egal unitate de masura.
Timp procesul indefinit și continuu al existenței evenimentelor în trecut, prezent și viitor, privit ca o unitate.
Timp Un continuum nonspațial linear în care evenimentele apar într-o ordine aparent ireversibilă.
Trei randuri sunt scrise de tine restul este copiat de pe google, ca sa stii ca stiu.
Vorbim despre timpul cuantic in continuum nonspațial linear aparent ireversibil, bla, bla - chiar crezi ca exista timp in mai multe moduri?
Ce paralela sa fie intre timp si religie, poate una "independente de observator sau experimentator."
Mai bine te lasi de jargoane, iti sta rau
@Ramona30
Cand Democrit a spus ca exista o unitate indivizibila a materiei careia i-a spus atom, atomul nu exista. Democrit nu ar fi putut demonstra stiintific niciodata ca atomii exista, pentru ca atomii nu existau. Logic, ceva ce nu exista nu poate fi demonstrat. Atomii au luat nastere doar in anii 1970, dupa ce a fost inventat STM-ul. Lumea a devenit dintr-o data mai complexa.
Poti sa faci asta cu evolutia? Daca tu faci asta cu evolutia, am sa fac si eu asta cu Dumnezeu.
Si totusi, tu accepti evolutia! De ce?
Informatie empirica: texte despre existenta unui Dumnezeu, etc.
Problema: Existenta acestui Dumnezeu.
Ipoteza: Dumnezeu exista.
Verificare empirica: Sinucidere.
Eroare etica.
Eroare de rationament: am presupus ca empiricul este real.
Problema: empiricul e real?
Experiment:?
Eroare logica: nu putem demonstra dinauntru sistemului.
Citestea cartea inteligenta materiei srisa de Dumintru constantin Dulcan, cu siguranta o sa-ti schimbi opinia si o sa vezi ca exista cu adevarat o inteligenta creatoare care leaga universul.
Sau pentru ca stiinta nu a evoluat atat de mult incat sa poata demonstra existenta lui Dumnezeu? Cine stie, poate peste 100 de ani.
Stiinta e evoluat destul cat sa dovedeasca cum a aparut universul si omul.Chiar nu va pot intelege
Si...cum a aparut omul? dar universul? Big bangul a fost demonstrat? cum? mai multe detalii te rog. Si daca, pentru a ajunge la Dumnezeu, trebuie sa mergi dincolo de facerea lumii? ce a fost inainte de facerea universului? trebuie sa fi existat un punct de plecare. Care e acela?
Degeaba iti explic ca no sa intelegi, vei nega si vei spune ca dumnezau a creat lumea.
Am fost ca tine can'va! nu sunt genu', crede-ma! explica-mi te rog, daca stii...sau te tragi pe coate? o teorie trebuie sustinuta, ori tu nu ai cu ce.