| Wehrmacht a întrebat:

De ce nu ai voie sa mananci carne si dulciuri in post?
Stiu parerea ateilor/satanistilor moderni/satanistilor.
Deci, rog ateii/sata...sa dea un raspuns T/A iar pe crestinii unul cat mia serios.

14 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Eu mananc ciocolata acum, voi arde-n iad? straight face

| KodrutZ a răspuns:

Hai mai, ca macane. Carne, ok, dulciuri in schimb, sint o gramada de post care nu au nici o taina - atita vreme cit nu contin chestii de sorginte animala, mincarurile pot fi consumate in post de catre cei ce vor sa il tina fara probleme. Ideea postului, in afara religiei, e sa ii mai dai organismului un moment de respiro si sa ii permiti sa se mai curete de toxine. Postul alimentar e foarte ok, atita vreme cit, ca ateu, il tin fix cind nu il tin crestinii... happy

| MyObsession a răspuns:

Să nu se strice la stomac că se cacă pe ei.
Ştii cum sunt unii creştini la pomana porcului.

| Holocaust a răspuns:

Că te îngrași și nu mai poți merge la biserică.

| NinelHell a răspuns:

Este mai mult un exercițiu de voință, adică sa-ti demonstrezi ca poți sa-ti strunești dorințele.Ateii nu sunt in stare de asa ceva, deoarece instinctele sunt la putere.

| Wehrmacht explică (pentru NinelHell):

Crezi ca voi crestinii sunteti cei mai puri, fara de pacat? Cand va vad ca va bateti pentru mancare la biserica si sa lingeti incoane mi se face sila de voi.Pentru voi ateu=satanist.Crezi ca noi ateii nu putem sa facem ce faceti voi? Cine a spus ca ateii vor putere? Eu cred ca biserica vrea putere din moment ce ar face orice sa manipuleze tot ce se poate manipula.

| Angel0 a răspuns (pentru Wehrmacht):

Cu cine te certi? Postul este doar un mod de control al corpului de catre minte.Ateii nu reusesc sa-l faca, deoarece le lipseste ingredientul principal, mintea. rolling on the floor

| Wehrmacht explică (pentru Angel0):

Serios? Ne lipseste mintea? I-a gande.nu are rost.

| soimos a răspuns:

Ca sa nu papi toti banii sau sa-i risipesti pe bunatati si astfel cand vine sarlatanul de popa cu crucea pe la poarta ta sa nu dai din umeri cand trebuie sa-i dai bani!

| WaxlordThePatient a răspuns:

Shadow100 Voi Ruga pentru tine Ca Domnul sa Aiba Mila de Tine Si Sa Te Ajute, AMin

| Wehrmacht explică (pentru WaxlordThePatient):

You made my day!rolling on the floor
Din cate am auzit de la alti crestini pot sa distrug toate lumea atat timp cat ma spovdesc/cer scuze lu' DZ, voi fi iertat.laughingVa contraziceti singuri.Si... pe cine vei ruga pentru mine ca DZ sa aiba mila? DZ nu m-a ajutat niciodata cand am avut probleme, inca unul dintre motivele care ma fac sa cred ca nu exista.Vezi ca ai exagerat cu majusculele.voi,ruga,ca,mila,aiba,tine,si,sa, te, ajute nu trebuiau scrise cu majuscule.Nu inteleg nimic din ce scrieti cand scrieti asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shadow? cine ti-a spus ca nu ai voie? poti sa mananci pana pocnesti.tot ce vrei.tot ce misca.crestinii tin post.dar in postul respectiv mancarea isi are rolul ei,si dulciurile sunt tot de post. cozonac de post,placinta cu mere,cu bostan,negrese,ciocolata amaruie de post,rahat, fructe, miere de albine etc si multe altele.de regula mancarurile de post sunt mult mai bune si mai sanatoase decat cele de frupt.de pilda eu apreciz mai mult sarmalutele de post cu ciuperci si miez de nuca.asta e doar un exemplu.

| PopStarInMyMind a răspuns:

Nici eu nu prea inteleg care-i treaba cu alimentele. Dupa mine, nu ajuta la nimic daca nu te abtii sa faci fapte rele.Sunt tot felul de obiceiuri exagerate la crestini care nu le inteleg rostul.Gen nu spala vinerea.De ce sa nu spal daca am nevoie? Sau sa faci pachete pentru pomana cu toate cele.Nu zic sa nu dai de pomana, dar cel mai bine ar fi sa dai cat vrei tu si ce crezi tu.Sunt unele reguli care le-a visat te miri cine si apoi le-a spus si noi le respectam ca prostii crezand ca o sa ajute cu ceva.Atata timp cat nu mancam carne si lapte si nu constientizam pentru ce facem asta si tot facem pacate, nu ajuta la nimic.Mai bine te rogi si devii mai bun. Dumnezeu asta i-a in considerare.Nu ca ai spalat sau nu Vineri.

| window a răspuns:

In conceptia ortodoxa, in momentul caderii din rai a fost afectat atat sufletul cat si trupul oamenilor. De aceea trebuie purificate amandoua si nu ai voie sa mananci "de dulce".